• sns01
  • sns03
  • sns02

Aksesoris Kabel

  • HBLQ 12KV-17/50, 24KV-34/78 European Style Touchable Detachable Rear Arrester

    HBLQ 12KV-17/50, 24KV-34/78 Gaya Eropa Bisa Ditanggepi Pungkur Arrester

    15/45 (50), 34/78 Panyekel sing bisa dicopot gaya Eropa bisa nyedhiyakake proteksi overvoltage sing bisa dipercaya kanggo sistem listrik. Laye semikonduktor njaba, saka arrester mburi sing nglindhungi njamin keamanan pribadi personel instalasi lan pangopènan lan. Upgrade peralatan kasebut. Sanalika, sifat unik anti-ultraviolet, anti-penuaan, wate lan kelembapan-bukti njamin produk sing aman lan andal ing lingkungan sing keras .. Gaya Eropa ...
  • 15KV-200APT Elbow Type Cable Joint

    Kabel Siku Tipe Siku 15KV-200APT

    Gabungan jinis sikut PT digunakake kanggo sambungan terisolasi lengkap, terlindung lan ditutup kanthi lengkap saka sisih voltase dhuwur trafo JDZ12A-10R (minangka pasokan listrik operasi utawa proteksi metering kanggo mekanisme operasi listrik). Cocog kanggo salib kabel 35-120mm2. Produk sing diisolasi kanthi lengkap, dilindhungi lan ditutup kanthi lengkap, sambungan plug-in gampang banget, lan nduweni piranti anti-loosening sing dipercaya. Cocog kanggo kabel poliethelin 15kV kanthi salib ...
  • JBK 12/24KV-630A European Style Touchable Detachable Rear Connector

    JBK 12 / 24KV-630A Konektor Belakang Bisa dicopot Gaya Eropa

    Aplikasi * Eropa 63OA; konektor n rea disambungake menyang sendi ngarep Eropa utawa konektor mburi liyane kanggo nyedhiyakake sirkuit sambungan (cabang) cb 、 le co 'sambungan. Ora langsung disambungake menyang kursi bushing lan tembok bushing: cm pungkasane diblokir kanthi cctly plug. Uga bisa ditambah kanggo nyambung konektor mburi gaya Eropa utawa arrester mburi. * Cocog kanggo instalasi njero ruangan lan ruangan. * Tegangan sing dirating: 8.7 / 15kV, 18 / 24kV * Terus-terusan ...
  • JB 12/24KV-630A European Style Touchable Detachable Front Joint

    JB 12 / 24KV-630A Gaya Eropa sing bisa dicopot Joint Front

    Aplikasi * Sambungake fase tunggal 厂 , kabel terisolasi hase menyang trafo, switchgear, kothak cabang lan peralatan liyane liwat (konektor prefabrikasi 30A. * Cocog kanggo: 、 d 『m lan instalasi ruangan. * Tab vc dinilai: 8.7 / 15kV, 18 / 24kV * Rating terus-terusan 630A; (kakehan 900A bisa tahan 8 jam) * Konektor mburi (JBK) utawa arrester lonjakan seri (HBLQ) kanggo entuk instalasi multi-saluran utawa menehi proteksi overvoltage. * Karakteristik kabel: - Tembaga ...
  • JYM 12/24KV-630A Insulating Cap

    Tutup Insulasi JYM 12 / 24KV-630A

    Tutup insulasi 12 / 24kV 630A minangka aksesoris ling bis langsung, h menehi tutup insulasi kanggo bushing langsung lan tutup tahan debu lan tahan lembab kanggo sendi sing pucuk. Tutup insulasi 63 OA bisa dipasang ing 630A bu , Lngs, susbars lan peralatan gantung tembok. Nalika sambungan busbar lan kabel disimpen kanggo toko cadhangan, sampeyan bakal ditutup nganggo tutup insulasi 630A. Jinis Katrangan Struktur ict pluo 1. Dering operasi: digawe saka logam wesi khusus, yaiku ...
  • DZJT 12/24KV-630A/1250A European Style Touchable Detachable T-Connector

    DZJT 12 / 24KV-630A / 1250A Konektor Gaya Eropa sing Bisa dicopot

    Tc。ector cocog karo Qr ABB, Siemens, S (lan merek liyane; ndhuwur utawa ngisor saklar kabinet jaringan dering yaiku Elly terisolasi lan Elly seacrc arc loro jinis, dilindhungi lan ora dilindhungi. Cocog karo soket standar switch beban lan uga kothak kothak abang kanthi saklar. Sambungan sing ditutup kanthi lengkap lan terisolasi diwujudake Qr saklar beban. avo Nyingkiri cacat 比 tai sing disebabake dening paparan voltase dhuwur ing cuaca sing ora apik. Dering ncWork cabMct p segara Tc。cctor lan ...
  • SZJT 12/24KV-630A/1250A European Style Touchable Detachable +-Connector

    SZJT 12 / 24KV-630A / 1250A Gaya Eropa Bisa dicopot + -Konektor

    Konektor + cocog cocog karo ABB, Siemens, S hneii lan merek liyane; sisih ndhuwur utawa ngisor saklar kabinet jaringan ring ins terisolasi lly sea d Elly sea: 丄 r'ere kalebu rong jinis, dilindhungi lan ora dilindhungi. Cocog karo stopkontak standar switch mbukak lan uga kothak anchor abang kanthi saklar. Sambungan sing ditutup kanthi terisolasi kanthi terisolasi diwujudake kanthi saklar beban. □ ngindhari cacat ^ tal sing disebabake amarga kena pengaruh voltase dhuwur ing cuaca sing ora apik. Kabinet ring negork : Fp 、 ...
  • MX 12/24KV-630A/1250A European Type Touchable Separable Busbar

    MX 12 / 24KV-630A / 1250A Busbar bisa dipisahake Tipe Eropa

    Sistem Busbar umum c 约 digunakake ing antarane batang 12KV GIS 、 kuping 「, sambungan busbar kanggo jarak pusat minimal 280mm, cocog 如 山 e cunent maksimum 63) A, 1? 50A. Sistem busbar ing ndhuwur nggunakake struktur crimping bolt, lan sambungan fleksibel ora sensitif t error 七 e 卜> kesalahan kaping saka kabinet splicing. Busbar digabungake karo rektor 63。 \ + -c 、 lan konektor T. Wis diinstal ing soket switch lan bisa nyadari sambungan saka macem-macem tombol qad ...