• sns01
  • sns03
  • sns02

Ngalih Bumi

  • Jn17-12/40 Combined Grounding Switch

    Jn17-12 / 40 Saklar Grounding Gabungan

    Definisi Produk Pendahuluan JN17-12 / 40 (jinis lawas JN15-12 / 40) seri pembumian voltase dhuwur ing njero ruangan yaiku desain anyar lan produk sing luwih apik kanggo kita miturut jinis ESI, struktur dirakit, cocog karo sistem tenaga listrik kanthi 3-10KV, Tiga tahap, AC 501601Hz, dhukungan kanthi macem-macem jinis switchgear HV lan perlindungan bumi. Wis tundhuk karo standar GB1985-2004 lan IEC129. Kondisi kerja 1. Suhu sekitar: -10 ° C 一 + 40 ° C 2. Allitude : 1000m Isensor heighi : ...
  • Jn15-24/31.5 Series Earthing Switch

    Jn15-24 / 31.5 Ngalih Earthing Seri

    Gambar produk Instalasi gambar lan diagram lokasi bolongan Diagram lokasi bolongan Model produk EFGHDC JN15-24 / 31.5-210 210 75 160 655 516 JN15-24 / 31.5-22O 220 75 160 735 536 JN15-24 / 31.5-23O 230 75 160 810 556 96 JN15-24 / 31.5-25O 250 75 160 810 596 96 JN15-24 / 31.5-275 275 75 185 810 646 96 Pambuka JN15-24 / 31.5 saklar pembumian njero ruangan seri JN15-24 / 31.5 minangka desain anyar lan apik ing instalasi Jnl5. .
  • Jn22-40.5/31.5 Series High Voltage Earthing Switch

    Jn22-40.5 / 31.5 Seri Ngalih voltase Dhuwur Seri

    Definisi produk Pendahuluan JN22-40.5 / 31.5 seri earthing HV njero ruangan diteliti lan dikembangake dening organisasi paneliten XI'AN HV Electric, kanthi desain canggih lan kinerja stabil, struktur sederhana, penyesuaian end mounting sederhana sing cocog kanggo sistem tenaga listrik kanthi 40.5KV, Telung -fase, AC 50Hz. Dhukungan karo KYND-40.5 lan macem-macem jinis switchgear HV lan protedion pembumian. II tundhuk karo standar GB 1985-2004 lan IEC129. Kondisi kerja 1. Dhuwur ...
  • JN22B-40.5/31.5 Series High Voltage Earthing Switch

    JN22B-40.5 / 31.5 Seri Nguripake Tegangan Dhuwur Seri

    Definisi produk Pambuka JN22B-40.5 / 31.5 saklar earthing HV njero ruangan diteliti lan dikembangake dening perusahaan kami adhedhasar jinis JN15 asli sing didukung karo sistem tenaga listrik 40.5KV, AC 50H 乙 cocog karo KYND-40.5 lan macem-macem jinis switchgear HV lan minangka perlindungan bumi . Wis tundhuk karo standar GB1985-2004 lan IEC129. Kondisi kerja 1. Dhuwur: W 1000m 2. Watake sekitar ^ lO ^ C ~ + 407 ° C 3. Intensitas gempa: w 8 derajat 4. Bisa ditrapake ing papan tanpa korosi ...
  • Jn17-12/50 Combined Grounding Switch

    Jn17-12 / 50 Saklar Grounding Gabungan

    Definisi produk JN17-12 / 50 (jinis lawas JN15-12 / 50) seri pembumian voltase dhuwur ing njero ruangan yaiku desain anyar lan produk sing luwih apik miturut jinis ESI, struktur kasebut dipasang, cocog karo sistem tenaga listrik kanthi 3 -10KV, Tiga tahap, AC 501601Hz, dhukungan kanthi macem-macem jinis switchgear HV lan perlindungan bumi. Wis tundhuk karo standar GB1985-2004 lan IEC129. Kondisi kerja 1. Suhu sekitar: -10 ° C 一 + 40 ° C 2. Allitude : 1000m Isensor heighi : 140mm) 3. Rel ...
  • JN15-12/31.5(ES1-10/31.5)

    JN15-12 / 31.5 (ES1-10 / 31.5)

    Definisi produk Pambuka JN15-12 / 31.5 saklar pembumian njero ruangan seri anyar minangka desig anyar sing ditambah karo jinis ESI, cocog karo sistem tenaga listrik kanthi dhukungan 3-I2KV, Tiga tahap, AC 50I60IH 乙 kanthi macem-macem jinis switchgear HV lan minangka perlindungan bumi. Wis tundhuk karo standar GB1985-2004 lan IEC129. Kondisi kerja 1. Suhu sekitar: -10 ° C - + 40 ° C 2. Altitude : 1000m (dhuwur sensor : 140mm) 3. Kelembapan relatif: Kelembapan rata-rata dina rata-rata 95% Wulan Rata-rata ...