• sns01
  • sns03
  • sns02

Breaker Sirkuit Vakum Indoor

  • ZN85-40.5 Series Indoor High Voltage Vacuum Circuit Breaker

    ZN85-40.5 Seri Breaker Vacuum Voltage Dhuwur Indoor

    Pemutus sirkuit vakum HV ZN85-40.5 ing AC yaiku 3-phase AC 50Hz 40.5kV peralatan switch njero ruangan. ♦ Cara instalasi: jinis sing bisa ditarik; ♦ Mekanisme operasi: mekanisme operasi spring; ♦ Tipe kutub: tiang sing dipasang, tiang sing dipasang; ♦ Aplikasi: switchgear KYN61-40.5. ♦ Colokan sekunder: 58 pin, 64 pin. Kondisi Lingkungan ♦ Suhu sekitar: -15r ~ + 40r ; ♦ Dhuwur: <1000m; ♦ Kelembapan relatif: rata-rata saben dina <95%, rata-rata saben wulan <90% ; ♦ Intensitas gempa: <8 level; ♦ Pla ...
  • VSG-24 Series Indoor High Voltage Vacuum Circuit Breaker

    VSG-24 Series Voluntage Voltage Circuit Breaker

    VSG-24 pemutus sirkuit vakum HV njero ruangan yaiku 3-phase AC 50Hz 24kV peralatan switch njero ruangan ♦ Mekanisme operasi: mekanisme operasi musim semi; ♦ Jinis kutub: tiang dipasang : tiang sing dipasang; ♦ jarak phase-to-phase: 275mm; Kondisi Lingkungan ♦ Suhu sekitar: -15 ° C 〜 + 40 ° C; ♦ Dhuwur: <1000m; ♦ Kelembapan relatif: rata-rata saben dina <95%, rata-rata saben wulan <90% ; ♦ Intensitas gempa: <8 level; ♦ Papan tanpa geni, bebaya bledosan, korosi serius, korosi kimia, kaya ...
  • VSG-12 Series Indoor High Voltage Vacuum Circuit Breaker

    VSG-12 Series Voluntage Voltage Circuit Breaker

    Pemutus sirkuit vakum VSG-12 ing njero ruangan yaiku peralatan saklar AC 50Hz 12kV 3-phase 3-phase. ♦ Cara instalasi: jinis sing bisa ditarik, jinis tetep; ♦ Mekanisme operasi: mekanisme operasi spring; ♦ Tipe kutub: tiang sing dipasang, tiang sing dipasang; ♦ Jarak phase-to-phase: 150mm, 210mm, 275mm; Kondisi Lingkungan ♦ Suhu sekitar: -15r ~ + 40r ; ♦ Dhuwur: <1000m; ♦ Kelembapan relatif: rata-rata saben dina <95%, rata-rata saben wulan <90% ; ♦ Intensitas gempa: <8 level; ♦ Papan tanpa geni, ...
  • VS1-24 Series Indoor High Voltage Vacuum Circuit Breaker

    VS1-24 Seri Tegangan Dhuwur Voltage Circuit Breaker

    VS1-24 pemutus sirkuit vakum HV njero ruangan AC 50Hz 24kV peralatan saklar njero ruangan ♦ Cara instalasi: jinis sing bisa ditarik, jinis tetep, jinis dipasang ing sisih; ♦ Mekanisme operasi: mekanisme operasi musim semi lan mekanisme operasi magnetik permanen; ♦ Tipe kutub: tiang sing dipasang, tiang sing dipasang; ♦ Aplikasi: sw.tchgear KYN28-24, XGN-24. ♦ Colokan sekunder: 58 pin, 64 pin. Standar Produk ♦ Switchgear Tegangan dhuwur lan Controlgear IEC62271-100 Bagian 100: Pemutus Sirkuit AC ♦ GB1984 Vol ...
  • VS1-12 Series Indoor High Voltage Vacuum Circuit Breaker

    Pemutus Sirkuit Vakum Voltage VS1-12 Seri Dhuwur

    Pemutus sirkuit vakum VS1-12 ing njero ruangan yaiku peralatan saklar AC 50Hz 12kV 3-phase 3-phase. ♦ Cara instalasi: jinis sing bisa ditarik, jinis tetep, jinis dipasang ing sisih; ♦ Mekanisme operasi: mekanisme rating ope spring, mekanisme operasi magnetik permanen; ♦ Tipe kutub: tiang sing dipasang, tiang sing dipasang; ♦ Aplikasi: switchgear KYN28-12, XGN-12. ♦ Colokan sekunder: 58 pin, 64 pin. Standar Produk ♦ Switchgear Tegangan dhuwur lan Controlgear IEC62271-100 Bagian 100: Pemutus Sirkuit AC ♦ GB1984 Vol ...
  • ZN12-12/40.5 Series Indoor High Voltage Vacuum Circuit Breaker

    ZN12-12 / 40.5 Seri Breaker Vacuum Voltage Indoor Series

    ZN12-12 / 40.5 pamblokiran sirkuit vakum HV njero ruangan yaiku AC 3Hz 12kV / 40.5KV AC saklar peralatan. ♦ Cara instalasi: jinis sing bisa ditarik, jinis tetep; ♦ Mekanisme operasi: mekanisme rating ope spring; ♦ Aplikasi: switchgear GBC-35, JYN1-35. Kondisi Lingkungan ♦ Suhu sekitar: -25 ^ ~ + 40 ^; ♦ Dhuwur: <1000m; ♦ Kelembapan relatif: rata-rata saben dina <95%, rata-rata saben wulan <90% ; ♦ Intensitas gempa: <8 level; ♦ Papan tanpa geni, bebaya bledosan, reged serius, ...
  • VSG-24 Series Indoor High Voltage Vacuum Circuit Breaker

    VSG-24 Series Voluntage Voltage Circuit Breaker

    Pemutus sirkuit vakum voltase tipe njero ruangan tipe VSG-24 ditrapake kanggo telung tahap AC 50 (60) sistem tenaga Hz 24KV, sing bisa digunakake kanggo ngoper arus, arus kakehan lan arus kesalahan ing perusahaan industri lan pertambangan, pembangkit listrik, substasi trafo lan cocog kanggo kerjane operasi Kerep uga digunakake kanggo proyek, kayata pembangkit listrik, sistem tenaga, petrifaksi, metalurgi, metro, sindrom, bangunan, lsp. Kondisi Lingkungan ♦ Suhu sekitar: ...