• sns01
  • sns03
  • sns02

Arrester Kilat

  • Porcelain Lighting Arrester(export Type)

    Arrester Lampu Porselen (Jinis ekspor)

    Nomer debit saiki 5kA porselen dipasang arrester kilat logam-oksida kanthi celah seri (ekspor) Jinis Nilai voftaga kV (rms) impuba kA (cfe «t) Frekuensi listrik> kV (rms) Arus lampu> kV (puncak) Y5C-3 3 2.55 5.0 7-8 9 100 65 Y5G5 6 5.1 1D.0 [& 6 18 100 65 Y5O0 9 7.65 16-5 24v5 27 100 65 Y5C-1 ...
  • Zinc Oxide Lighting Arrester (export Type)

    Arrester Lampu Seng Oksida (Jinis Ekspor)

    Panggunaan & Fitur arrester lentur Zino Oksido nglindhungi peralatan listrik ing sistem tenaga AC supaya ora rusak dening atap atmosfer-atap lan operasional Nomer Overload Voltase Arus Kilat logam-oksida Tanpa Kesenjangan (ekspor) Tipe voltase kV (rms ) Maxknum cpersficnvoftaoe kV (rms) Maksimum, Votlage Reeldual Square wm curont impulse tahan A (cresf) Impuls arus kA (cresf) knpLfee kV (kre) ...
  • Insulating Mounting Bracket

    Insulated Mounting Bracket

    Instruksi Cara Instalasi 1. Para penahanan kanthi nilai Voltage 36kV utawa ngisor kudu dipasang kanthi krenjang jampel. Mangkene, arrester tetep ing panggonan Instalasi sing Dienggo kanthi krenjang Isolasi lan disconnector Diinstal ing terminal konektor ngisor arrester. Sambungan bumi nggunakake kawat tembaga anil sing dirajut kanthi dawane udakara 250mm kanggo mesthekake jarak insulaiion sing cukup nalika mangkat saka awak sing nyekel. Manungsa waé sh ...
  • Discharging Counter monitor

    Monitor Counter Discharging

    Umum JS> 8.JSY-8 ngeculake countr (ing ngisor iki minangka * countera) disambungake ing sangisore arrester kanthi serial.tt digunakake kanggo ngodhe 1 kali operasi arrester, jinis JS8 ditrapake kanggo arrester 6KV-220KV. Lingkungan lingkungan bie bakal nyukupi sarat sing dibutuhake arrester. Kanggo pie ujian, dhuwure ora ngluwihi 4000m, lingkungane -40X- + 40 ° C. Kontra iki ora bisa dilebokake ing papan sing Kalebu logam erosi gas lan bagian Isolasi, polusi serius lan ...
  • TLB Disconnector

    TLB Pedhot

    Minangka produk pendhukung khusus kanggo arrester, disconnector yaiku seri sing gegandhengan karo arrester. Nalika arrester nemokake kesalahan apa wae, solusi kasebut bakal digunakake lan supaya arrester sing gagal nyopot sambungan saka jaringan listrik, sauntara kasebut, bakal menehi simbol disconnedion sing jelas, saengga personel tenance bisa nemokake titik gagal lan ngganti arrester ing wektu. Ing tangan liyane, yen arrester bisa digunakake kanthi normal, disconnector ora bisa digunakake lan kurang impedansi ...
  • Three-phase Integrated Over-voltage Protector

    Protektor Over-voltase Integrasi telung phase

    Tipe TBP-85 nganti lan kalebu 10kV sing digunakake ing kabinèt TBP-100W1 jinis nganti lan kalebu 10kV sing digunakake ing njobo jinis TBP-131 nganti lan kalebu 10W sing digunakake ing kabinèt Tbp-100w2tipe nganti lan kalebu 10kv sing digunakake ing njobo TBP-150 jinis kanggo proteksi titik netral motorik TBP-200 jinis 35kv digunakake ing kabinèt TBP-310 jinis 35kv digunakake ing kabinèt TBP-400W1 jinis 35KV sing digunakake ing njobo TBP-630W2 jinis 35kv sing digunakake ing njobo
  • Combined Type Zinc Oxide Lightning Arrester (over-voltage Protector)

    Arrester Zinc Oksida Oksida Gabung (Pelindung voltase sing luwih gedhe)

    Tahap gabungan Pasee-phase gabungan gabungan overcoat seng oksida oksida, salah sawijine jinis naw nglindhungi peralatan elsctric kanggo nglindhungi Isolasi istilah peralatan listrik sing nyebabake voltase Jt mbatesi voltase sing gedhe ing antarane fase kanthi efektif nalika mbatesi voltase gedhe antarane fase lan lemah. Iki digunakake kanthi angel kanggo nglindhungi vakum saklar .motivasi listrik listrik, kapasitor kompensasi konektor paralel, pembangkit listrik lan substitusi trafo lan on The ...
  • Drop-out Arresters

    Penangkal Drop-Out

    Model Descripition Electrical Parameter Table of Product   Type RaJinfl votageaf syrtgm kV(r.mji) Rating voltage of llghtnbig arrestar kV(r.m.«) Continuous operating voltage kV(r.m.s)  DC reference voitaoa (U1mA) <kV LfiakAge currwrt under 0.75U1mA 屮 under the hwoftfutier >kV Rewduai voltaoge inderoFMitiiig impact curmt  Square wave throuatifiow C8p9cfty(2jns) High current Impact withstand AppDcationLocaiion YH5WS-10/30DL 6 10 8.0 15.0 30 26.8 3...
  • Zn Oxide Arrester Of Power Station Type

    Zn Oxide Arrester Saka Jinis Stasiun Tenaga

    Layanan condlton Tipe MOA Tegangan voltase kV Sistem nominal vohag® kV Continaus operatlori voitag «kV DCMInUlmAvideo referensi kY> Voltan voltase ^ KV) ^ Squarewave saiki br | Mte wTOistand Impulse currant High kA Stoep orrent imputsewl -3.8 / 13.5 3.8 3 3.2 7.2 14.5 13-5 11.5 200 65 YH5WZ-7.6 / 27 7.6 9 4.0 IM 31 27 23 YH5WZ-KM27 10 6 ao 14j4 31 27 23 YH5WZ -...
  • Porcelain Housed Metal-Oxide Surge Arrester

    Arrester Plester Logam-Oksida Porselen

    MOA type Nominal voltage KV (rms) MoaR.V kV (rms) MCOV kV (mw) DC (U1mA)<KV (P) Nominal residual voltage >KV Rectangular cunrent ImpulM (2ms) A Weight H(mm) Remaik Y5WS1-3.0/17 3 3.8 2.0 7£ 17 75 2.0 205 Dfetrib- uton type Y5WS1-7.6^0 6 7.6 4.0 15 30 75 2.4 205 Y5WS1-12.7/50 10 12.7 6.6 25 50 75 2.7 246 Y5WS1-5.W17 3 5.D 3.5 7.5 17 75 2.0 205 Y5WS1-10/30 6 10 7.0 IS 30 75 22 206 Y5WS1-17/50 10 17 11...
  • Zn Oxide Arrester Of Distribution Type

    Zn Oxide Arrester Saka Jinis Distribusi

    MOA type System rater voltageKV(ms) MoaR.V kV (rms) MCOV kV (mw) DC (UlmA) <kV (P) Steep current impulse>KV Lighting current impulse>KV Switching current impose Rectangular current impulse (2ms) A High current Impute KA YH5WS-3.8/15 3 3.8 2 7.5 17.3 15 124 75 40 YH5WS-5/15 3 5 4 8 17.3 15 12.8 100 B5 YH5WS-7.6/30 6 7.6 4 15 34.5 30 25.5 75 40 YH5WS-1CV30 6 10 8 15 34.5 30 25.5 ...
  • Zn Oxide Anester Of Low Voltage Type

    Zn Oksida Anester Saka Jinis Voltase Kurang

    MOA typ System rater voitag kV(ma) MoaR.V kV(ms) MCOV kV (mw) DC (U1mA) vkV(p) Steep current impulae >kV lighting current Impulse >kV DC (U1mA) <kV(p) Rsctangular current Impulse (2ma)A High current ImpulM kA YH1.5W-G^a/1.3 0J2 0.28 0.24 0.6 1.3 75 25 YH1.5WQ5/2.B 0-3S 0-5 0.42 12 2.6 75 25