• sns01
  • sns03
  • sns02

Load Break Switch (LBS)

  • FZW32-24 Series Outdoor High Voltage Isolating Vacuum Load Break Switch

    FZW32-24 Series Voltage High Voltage Isolating Vacuum Load Break Switch

    1. Outline FZW32-24 tipe voltase dhuwur outdoor isolasi vakum break break switch minangka jinis switch switch sing anyar yaiku integrasi pengalaman diwasa saklar beban eksis domestik lan desain teknologi canggih eksternal. Saklar break break iki kasusun saka disconnector, interupter vakum lan mekanisme operasi lan bagean liyane. Kanthi nggunakake prinsip interrupter vakum, kanthi kemampuan panahan sing kuat, kinerja sing bisa dipercaya, umur panjang, volume cilik, ora ana bebaya bledosan, ...
  • FZW32-40.5(RD) Series Outdoor High Voltage Vacuum Load Break Switch

    FZW32-40.5 (RD) Saklar Load Break Vacuum Voltage Luar Ruangan

    FZW32-40.5 AC dhuwur voltase disconnect switch vakum break break minangka produk anyar nganggo pengalaman produksi break break switch dewasa sing wis ana lan teknologi canggih ing jaban rangkah kanggo ngrancang lan manungsa. switch break break kasusun saka pisau pedhot, interupter vakum lan mekanisme operasi. busur pembuangan vakum, ana mupangat minangka kemampuan busur sing kuwat, kinerja sing dipercaya, umur dawa, volume cilik, ora ana bebaya bledosan lan ora ana polusi ...
  • PGS Series Outdoor High Voltage SF6 Load Break Switch

    Saklar Beban Tegangan Luar Ruangan Seri PGS SF6

    Saklar putus beban dipasang tiang PGS-630A digunakake kanggo ngilangi voltase sing dirating 12/24 / 40.5kV, 630A saiki, sistem distribusi tenaga 50 / 60Hz, arus panutupan lan arus beban sistem listrik, bisa misahake bagean kanthi otomatis distribusi daya sing ana kesalahan. Saklar kasebut dicocogake karo kontrol elektronik sing nganggo teknologi paling anyar. Saklar duwe mode manual, motor, operasi remot. Kontroler elektronik bakal dipasang ing njero ...
  • FZW32-12 Series Outdoor High Voltage Disconnecting Vacuum Load Break Switch

    FZW32-12 Series Voltage High Voltage Ngilangake Beban Beban Vacuum Break

    1. Outline FZW32-12 jinis voltase dhuwur njaba nyopot vakum break break switch minangka jinis switch switch sing anyar yaiku integrasi pengalaman diwasa switch beban sing ana domestik lan desain teknologi canggih eksternal. Saklar break break iki kasusun saka disconnector, interupter vakum lan mekanisme operasi lan bagean liyane. Kanthi nggunakake prinsip interrupter vakum, kanthi kemampuan panahan sing kuat, kinerja sing bisa dipercaya, umur panjang, volume cilik, ora ana bledosan bledosan ...
  • FZRN21-40.5 Indoor High Voltage Air Load Break Switch

    FZRN21-40.5 Saklar Beban Udara Dhuwur Voltage Indoor

    Kondisi lingkungan 1. Dhuwur: 1000m; 2. Suhu sekitar: -40 ~ + 40 ℃; 3. Kelembapan relatif: rata-rata saben dina 95%, rata-rata saben wulan 90%; 4. Intensitas gempa bumi: 8 derajat; 5. Kelas polusi: gelar II. Parameter teknis NO. Nilai Satuan Barang 1 Voltase kV 40.5 2 Nilai frekuensi Hz 50 3 Arus sekring maksimum A 63 4 1min frekuensi listrik tahan voltase kV 95/110 5 Impuls petir tahan voltase kV 185/215 6 Puncak dinilai tahan arus kA 50 7 .. .
  • FZN25-12 Series Indoor High Voltage Vacuum Load Break Switch

    Saklar FZN25-12 Voltage Load Break Vacuum High Indoor

    FZN25-12 HV vakum mbukak break vakum ngalih 3-phase AC 50Hz 12kV peralatan saklar njero ruangan .. ♦ Mekanisme operasi: mekanisme operasi spring, jinis manual lan jinis listrik sing kasedhiya; ♦ Jinis operasi: operasi tengen ing operasi kiwa; ♦ Arah operasi: operasi kiwa, operasi tengen; ♦ Aplikasi: switchgear 12kv njero ruangan. Kondisi Lingkungan ♦ Suhu sekitar: -25 ° C 〜 + 40 ° C; ♦ Dhuwur: <1000m (ing ndhuwur segara); ♦ Kelembapan relatif: rata-rata saben dina <95%, saben wulan ...
  • FN12-12 Series Indoor High Voltage Air Load Break Switch

    Saklar FN12-12 Voltage High Load Break Load Udara

    FN12-12 switch hawa AC ing njero ruangan AC yaiku peralatan switch njero ruangan AC 50Hz 12kV 3-phase. ♦ Cara instalasi: dipasang ing ngarep, dipasang ing sisih, flip dipasang; ♦ Mekanisme operasi: mekanisme operasi spring, jinis manual lan jinis listrik sing kasedhiya; ♦ Jinis operasi: operasi tengen lan operasi kiwa; ♦ Aplikasi: switchgear 12kv njero ruangan. Kondisi Lingkungan ♦ Suhu sekitar: -25 ° C 〜 + 40 ° C; ♦ Dhuwur: <1000m (ing ndhuwur segara); ♦ Kelembapan relatif: rata-rata saben dina <95%, wulan ...
  • FN7-12 Series Indoor High Voltage Air Load Break Switch

    Saklar FN7-12 Voltage High Load Break Load Udara

    FN7-12 minangka jinis kunci saklar beban voltase udara ing ruangan anyar. Cocog kanggo AC 50Hz, voltase 12kV sistem listrik AC telung fase, minangka arus beban sing rusak lan nutup arus pendek Jinis Keterangan Ketentuan Makarya ● Suhu sekitar: -25 ° C ~ 40 ° C; ● Dhuwur: <1000m; ● Kelembapan relatif: rata-rata saben dina <95%; Rata-rata saben wulan <90%; ● Ora bakal ana gas korosi, pembakaran lan bledosan utawa uap ing situs kasebut; ● Ora asring geter kasar. Technica ...
  • FN5-12 Series Indoor High Voltage Air Load Break Switch

    Saklar FN5-12 Voltage High Load Break Load Udara

    FN5-12 jinis AC switch voltase AC dhuwur voltase ing njero ruangan (Ing ngisor iki diarani switch break break) apel menyang jaringan AC 50Hz 12kV, kanggo ngilangi arus mbukak lan nutup arus sirkuit cendhak. Saklar break load kanthi sekring bisa ngilangi arus sirkuit cendhak kanggo proteksi switch. Switch break break bisa digunakake kanthi mekanisme operasi manual jinis CS6-1, lan produk iki nggunakake mekanisme operasi manual CS. Aplikasi FN5-12 jinis AC saklar voltase AC istirahat beban dhuwur (Ing ngisor iki ...