• sns01
  • sns03
  • sns02

Switchgear Jinis Enclosed Claded Logam (Ditarik / Ndandani)

  • KYN28A-12 Metal-Claded Withdrawable AC Metal-Enclosed Switchgear

    KGN28A-12 Switchgear Closed Metal-Claded Ditarik Logam

    Umum KYN28A-12 (Z) (GZS1) switchgear AC sing ditutup nganggo logam sing bisa ditarik logam, cocog kanggo sistem tenaga AC 50Hz telung tahap, digunakake kanggo nampa lan nyebarke energi listrik lan ngontrol, nglindhungi lan ngawasi sirkuit kasebut. Produk iki cocog karo standar: GB3906 "Switchgear terlampir logam saiki lan kontrol kanggo voltase dirating ing ndhuwur 3.6kV lan nganti 40,5kV", GB / T11022 "Spesifikasi umum kanggo switchgear voltase ...
  • KYN28-24 Metal-Claded Withdrawable AC Metal-Enclosed Switchgear

    KGN28-24 Switchgear AC-Ditutup Kayu Logam Ditarik

    Switchgear Umum KYN28-24 minangka set lengkap peralatan distribusi listrik kanggo 24kV telung fase AC 50Hz bus siji lan sistem bagean bis siji. Umume digunakake kanggo pembangkit listrik, generator cilik lan medium kanggo ngirim tenaga, distribusi tenaga industri lan perusahaan pertambangan, lan substitusi sekunder sistem industri listrik kanggo kontrol, perlindungan, lan ngawasi. Switchgear iki cocog karo DL / T404, IEC298, GB3906 lan standar liyane. Nduwe fungsi interlock kanggo nyegah ...
  • XGN-12 Fixed AC Metal-Enclosed Switchgear

    Switchgear Tertutup AC-Ditutup XGN-12 AC

    Switchgear tertutup logam-jenis AC XGN-12 umum kothak (diarani "switchgear"), cocog kanggo voltase 3,6 ~ 12kV, 50Hz, saiki 630A ~ 3150A AC siji-fase AC, bis dobel, bis siji kanthi sistem bypass, Digunakake kanggo nampa lan nyebarke energi listrik. Bisa nyukupi sarat macem-macem jinis pembangkit listrik, gardu (gardu) lan industri industri lan pertambangan. Produk iki sesuai karo standar nasional GB3906 “Alternati ...
  • KYN61-40.5 Metal-Claded Withdrawable Type AC Metal-Enclosed Switchgear

    KGN61-40.5 Switchgear Katreslikan Katrangan AC sing Ditutupi Logam

    Jinis KYN61-40.5 jinis logam sing bisa ditarik bisa ditanggepi tutup logam AC (sakbanjure diarani "switchgear") umume ditrapake nggunakake pemutus sirkuit vakum ZN85-40.5 kanthi mekanisme operasi musim semi ing kabinet, lan kabinet awak dipasang nganggo baja dilapisi plastik, sing nambah presisi pencocokan VCB lan kabinet. VCB gampang ditolak lan ditarik lan bisa diganti kanthi tampilan sing apik, ...