• sns01
  • sns03
  • sns02

Modul & Mekanisme & Aksesoris

  • Solid Insulated Core Unit

    Unit Inti Terisolasi Solid

    a. Ketinggian: ≤4000m (Pilih kahanan nalika dhuwure luwih dhuwur tinimbang 1000m)
    b. Suhu sekitar: -40 ~ + 50 ℃; suhu rata-rata ing 24 jam ≤35 ℃.
    c. Kelembapan sekitar: Maksimum 24 jam. Rata-rata asor relatif: 95%; Max saben wulan Rata-rata asor relatif: 90%
    d. Kondisi instalasi: ora ana gas peledak lan korosif; ora ana geter lan pengaruh sing kuat ing situs instalasi; tingkat polusi kurang saka GB / T5582 Kelas III.
    e. Intensitas gempa: 9 derajat.