• sns01
  • sns03
  • sns02

Warta

  • Warmly Celebrate the 20th Anniversary of the Establishment of Ghorit (20/06/2020)

    Ngrayakake Nyambut Pengetan 20 Tahun Ghorit (20/06/2020)

    Tanggal 20 Juni 2020 minangka ulang taun kaping 20 dumadine Ghorit. Akeh mitra sing ngatur lan ngirim spanduk selamat lan balon menyang Ghorit. Ghorit ngatur tur sedina menyang papan sing apik ing AAAAA - Gunung Yandang kanggo ngrayakake lan ngapalake dina istimewa iki. Ing 2 ...
    Waca liyane
  • 2019 Russian Exhibition

    Pameran Rusia 2019

    GHORIT wis melu pameran ing Moskow ing taun 2019. Jeneng Pameran: Jaringan listrik Rusia-2019 Wektu pameran: 3-6 Desember 2019, periode pameran yaiku 4 dina Lokasi: Pusat Pameran Moskow, GAO VVC, Estate 119, Mir Prospect, Moskow , 129223 Ing 2016, total eku listrik Rusia ...
    Waca liyane
  • 2019 Indonesia Exhibition

    Pameran Indonesia 2019

    GHORIT wis melu pameran ing Indonesia ing taun 2019. Jeneng pameran: LISTRIK & POWER INDONESIA 2019 Wektu pameran: 11-14 September 2019 (saben rong taun) Lokasi pameran: Ekspo Internasional Jakarta, Informasi Pameran Kemayoran: Listrik Indonesia 2019 kagolong para profesional. ..
    Waca liyane