• sns01
  • sns03
  • sns02

Pameran Rusia 2019

GHORIT wis melu pameran ing Moskow ing taun 2019.

Jeneng Pameran: Jaringan listrik Rusia-2019

Wektu pameran: 3-6 Desember 2019, periode pameran yaiku 4 dina

Lokasi: Pusat Pameran Moskow, GAO VVC, Estate 119, Mir Prospect, Moskow, 129223

Ing 2016, total pasar peralatan listrik Rusia udakara 1,8 triliun rubel. Miturut data saka Menteri Energi Rusia, luwih saka 60% peralatan listrik ngluwihi umur layanan.

Ing Rusia, luwih saka setengah peralatan pembangkit listrik isih dioperasikake luwih saka 30 taun, lan udakara 60% -80% jalur transmisi ing jaringan transmisi wis tuwa banget. Miturut perkiraan Federasi Rusia Grid Corporation, ing 10 taun sabanjure, jumlah sing ana ing transformasi jaringan transmisi bakal tekan 100 milyar dolar AS.

sd

3. Ruang lingkup pameran:

Rekayasa jaringan listrik, peralatan transmisi lan distribusi listrik, peralatan otomatisasi jaringan listrik, peralatan otomasi jaringan distribusi, sistem transfer daya, piranti lunak sistem tenaga, peralatan transmisi lan transformasi voltase ultra-tinggi, trafo, saklar voltase dhuwur, medium lan kurang, lemari saklar, Konstruksi jaringan listrik lan transformasi jaringan listrik padesan kutha lan pedesaan, lsp.

Isolasi peralatan operasi grid piranti ngawasi online-, peralatan kontrol operasi jaringan distribusi, peralatan ngawasi sistem grid, sistem monitoring jarak jauh substation., Sistem leleh (de) icing, piranti kompensasi daya reaktif, reaktor, bushing voltase dhuwur, arrester kilat, insulator, Grounding piranti, proteksi relay lan otomatis

ht (1)  ht (2)

Instrumen lan meter, meter energi listrik, kabel lan kabel, saluran bis, bahan insulasi, motor, relay, kapasitor, pemutus sirkuit, kontaktor, inverter, peralatan listrik voltase dhuwur, medium lan kurang, bangunan listrik, produk listrik listrik, macem-macem pasokan listrik lan teknologi proteksi listrik, teknologi lan peralatan hemat daya, macem-macem stasiun jinis kothak, alat perawatan listrik, kendaraan konstruksi khusus tenaga listrik, peralatan pembangkit listrik cilik, generator solar, peralatan pemanas listrik, lsp.

s


Wektu kiriman: Sep-04-2020