• sns01
  • sns03
  • sns02

Ngrayakake Nyambut Pengetan 20 Tahun Ghorit (20/06/2020)

20 Junith, 2020 minangka 20th pengetan madeg Ghorit.

Akeh mitra sing ngatur lan ngirim spanduk selamat lan balon menyang Ghorit.

Ghorit ngatur wisata sedina menyang papan sing apik ing AAAAA - Gunung Yandang kanggo ngrayakake lan ngapalake dina istimewa iki.

hrt (1)  hrt (2)

hrt (3)  hrt (4)

rt

Ing taun 2000, Ketua kita, Hu, wis netepake Ghorit, minangka pabrik cilik kanthi kurang saka 10 staf, utamane khusus kanggo manufaktur mekanisme operasi kanggo pemecah sirkuit vakum 6 ~ 40.5kV lan nindakake OEM kanggo perusahaan klompok gedhe lokal, kayata CNC, WECOME, lsp.

Saiki Ghorit dikembangake dadi perusahaan skala medium, duwe luwih saka 200 staf, kanthi macem-macem produk, kalebu substansi trafo, switchgear, pemutus sirkuit vakum njero ruangan lan ruangan, switch break load njero ruangan lan ruangan, switch bumi, switch disconneting, contactor vakum, interupter vakum, lsp. kanthi dodolan taunan luwih saka 300.000.000RMB.

Ghorit wiwit ngekspor produk wiwit 2010, ing 2011, nggawe Wenzhou Ghorit Imp. & Exp. Co Ltd. Pesenan internasional pertama Ghorit kanggo Rusia, utamane seri VS1 pemutus sirkuit njero ruangan. Saiki wis diekspor menyang pirang-pirang negara ing saindenging jagad, kalebu Asia (Vietnam, Myanmar, Indonesia, Korea Selatan, Turki, Pakistan, Kazakhstan…), Timur Tengah, Eropa (Rusia, Ukraina, Polandia, Jerman, Prancis), Amerika (AS , Peru, Chili, Brasil…), Oceania (Australia, Selandia Baru), Afrika (Mesir, Chad, Nigeria, Tanzania…)

Kanggo ngirit biaya lan nawakake rega sing luwih apik kanggo para pelanggan, ing 2014, Ghorit nggawe perusahaan subsidi Yiguang Vacuun Electric Co., Ltd., wiwit ngasilake interupter vakum kanggo panggunaan Ghorit, wiwit 2016, wiwit didol ing pasar, saiki umume digunakake kanggo proyek pamrentah lan sawetara perusahaan gedhe ing pasar domestik.

Ing taun 2019, amarga situs produksi sing winates, Ghorit milih lokasi liya kanggo nggawe Zhejiang Ghorit Electric Manufacturing Co. Ltd., utamane spesialisasine ing produksi substitusi trafo prefabrikasi, stasiun switching lan switchgea saka 6KV dadi 40.5KV.


Wektu kiriman: Sep-04-2020