• sns01
  • sns03
  • sns02

Mekanisme Operasi

  • VSM-12 Series Permanent Magnetic Operating Mechanism

    Mekanisme Operasi Magnetik Permanen Seri VSM-12

    Mekanisme operasi magnetik permanen seri VSM-12 minangka telu-
    phase AC 50Hz, voltase dirating saka switchkear njero ruangan 12kV. Aku ngemot perusahaan
    kanthi riset lan pangembangan aktuator magnetik permanen kanggo
    perusahaan industri lan pertambangan, pembangkit listrik lan fasilitas gawang minangka
    tujuan kontrol lan proteksi listrik. Produk kasebut nduweni reliabilitas dhuwur lan
    karakteristik umur dawa, utamane cocog kanggo operasi sing asring, bola-bali
    kahanan bejat, kayata arus sirkuit cendhak ing papan kasebut.