• sns01
  • sns03
  • sns02

Switchgear Terisolasi GVG-12

  • GVG-12 Solid Insulated Ring Network Switchgear

    GVG-12 Switchgear Jaringan Terisolasi Padat

    Ringkesan GVG-12 seri jaringan cincin terisolasi padat yaiku saklar vakum terisolasi padat tanpa insulasi. Kabeh bagean urip kanthi voltase dhuwur dicetak nganggo bahan resin epoksi kanthi kinerja insulasi sing apik banget, lan interupter vakum, sirkuit konduktif utama, dhukungan isolasi, lan liya-liyane sacara organik digabung dadi kabeh, lan unit fungsional disambungake karo busbar solid sing terisolasi . Mula, kabeh switchgear ora kena pengaruh ...