• sns01
  • sns03
  • sns02

Switchgear Terisolasi Padat

  • Solid Insulated Core Unit

    Unit Inti Terisolasi Solid

    a. Ketinggian: ≤4000m (Pilih kahanan nalika dhuwure luwih dhuwur tinimbang 1000m)
    b. Suhu sekitar: -40 ~ + 50 ℃; suhu rata-rata ing 24 jam ≤35 ℃.
    c. Kelembapan sekitar: Maksimum 24 jam. Rata-rata asor relatif: 95%; Max saben wulan Rata-rata asor relatif: 90%
    d. Kondisi instalasi: ora ana gas peledak lan korosif; ora ana geter lan pengaruh sing kuat ing situs instalasi; tingkat polusi kurang saka GB / T5582 Kelas III.
    e. Intensitas gempa: 9 derajat.
  • GVG-12 Solid Insulated Ring Network Switchgear

    GVG-12 Switchgear Jaringan Terisolasi Padat

    Ringkesan GVG-12 seri jaringan cincin terisolasi padat yaiku saklar vakum terisolasi padat tanpa insulasi. Kabeh bagean urip kanthi voltase dhuwur dicetak nganggo bahan resin epoksi kanthi kinerja insulasi sing apik banget, lan interupter vakum, sirkuit konduktif utama, dhukungan isolasi, lan liya-liyane sacara organik digabung dadi kabeh, lan unit fungsional disambungake karo busbar solid sing terisolasi . Mula, kabeh switchgear ora kena pengaruh ...