• sns01
  • sns03
  • sns02

Switch & Machanism & Aksesoris

  • GHV-12G/630 Circuit Breaker for C-GIS (with Disconnecting, without Earthing)

    GHV-12G / 630 Circuit Breaker kanggo C-GIS (kanthi Pedhot, tanpa Earthing)

    ◆ Gunakake Ketentuan Ketinggian: ≤2000m; Suhu udara sekitar: -45 ℃ ~ + 50 ℃; Kelembapan relatif: rata-rata saben dina ≤95%, rata-rata saben wulan ≤90%; Ora cocog kanggo instalasi sing asring ana geter, uap banyu, gas, endapan korosif kimia, semprotan uyah, bledug lan kotoran, lan instalasi bebaya geni lan bledosan sing jelas mengaruhi kinerja mekanisme kasebut. Tekanan gas SF6 sing dirating 0,04MPa, lan gas SF6 memenuhi persyaratan GB / T 12022-2014 "Ing ...
  • GHV-12/630 Circuit Breaker for C-GIS  (without Disconnecting, without Earthing)

    GHV-12/630 Circuit Breaker kanggo C-GIS (tanpa Pedhot, tanpa Earthing)

    ◆ Gunakake Ketentuan Ketinggian: ≤2000m; Suhu udara sekitar: -45 ℃ ~ + 50 ℃; Kelembapan relatif: rata-rata saben dina ≤95%, rata-rata saben wulan ≤90%; Ora cocog kanggo instalasi sing asring ana geter, uap banyu, gas, endapan korosif kimia, semprotan uyah, bledug lan kotoran, lan instalasi bebaya geni lan bledosan sing jelas mengaruhi kinerja mekanisme kasebut. Tekanan gas SF6 sing dirating 0,04MPa, lan gas SF6 memenuhi persyaratan GB / T 12022-2014 "Ind ...
  • GHV2-12GD/630 Circuit Breaker for C-GIS (with Disconnecting, with Earthing)

    GHV2-12GD / 630 Circuit Breaker kanggo C-GIS (kanthi Pedhot, kanthi Earthing)

    ◆ Gunakake Ketentuan Ketinggian: ≤2000m; Suhu udara sekitar: -45 ℃ ~ + 50 ℃; Kelembapan relatif: rata-rata saben dina ≤95%, rata-rata saben wulan ≤90%; Ora cocog kanggo instalasi sing asring ana geter, uap banyu, gas, endapan korosif kimia, semprotan uyah, bledug lan kotoran, lan instalasi bebaya geni lan bledosan sing jelas mengaruhi kinerja mekanisme kasebut. Tekanan gas SF6 sing dirating 0,04MPa, lan gas SF6 memenuhi persyaratan GB / T 12022-2014 "Ing ...
  • GHV1-12GD/630 Circuit Breaker for C-GIS (with Disconnecting, with Earthing)

    GHV1-12GD / 630 Circuit Breaker kanggo C-GIS (kanthi Pedhot, kanthi Earthing)

    ◆ Gunakake Ketentuan Ketinggian: ≤2000m; Suhu udara sekitar: -45 ℃ ~ + 50 ℃; Kelembapan relatif: rata-rata saben dina ≤95%, rata-rata saben wulan ≤90%; Ora cocog kanggo instalasi sing asring ana geter, uap banyu, gas, endapan korosif kimia, semprotan uyah, bledug lan kotoran, lan instalasi bebaya geni lan bledosan sing jelas mengaruhi kinerja mekanisme kasebut. Tekanan gas SF6 sing dirating 0,04MPa, lan gas SF6 memenuhi persyaratan GB / T 12022-2014 "Ind ...
  • GHNV-12/1250 Circuit Breaker for C-GIS (new type)

    Breaker Circuit GHNV-12/1250 kanggo C-GIS (jinis anyar)

    ◆ Gunakake Ketentuan Ketinggian: ≤2000m; Tegangan gempa: ≤8 kelas; Suhu udara sekitar: -30 ℃ ~ + 40 ℃; Kelembapan relatif: rata-rata saben dina ≤95%, rata-rata saben wulan ≤90%; Ora cocog kanggo instalasi sing asring ana geter, uap banyu, gas, endapan korosif kimia, semprotan uyah, bledug lan kotoran, lan instalasi bebaya geni lan bledosan sing jelas mengaruhi kinerja mekanisme kasebut. ◆ Parameter Teknis Utama NO. Barang-barang Nilai Unit 1 Dinilai ...
  • GHNG-12/1250 Disconnect Switch for C-GIS (3 working positions)(new type)

    GHNG-12/1250 Putus Koneksi kanggo C-GIS (3 posisi kerja) (jinis anyar)

    ◆ Gunakake Ketentuan Ketinggian: ≤2000m; Tegangan gempa: ≤8 kelas; Suhu udara sekitar: -30 ℃ ~ + 40 ℃; Kelembapan relatif: rata-rata saben dina ≤95%, rata-rata saben wulan ≤90%; Ora cocog kanggo instalasi sing asring ana geter, uap banyu, gas, endapan korosif kimia, semprotan uyah, bledug lan kotoran, lan instalasi bebaya geni lan bledosan sing jelas mengaruhi kinerja mekanisme kasebut. ◆ Parameter Teknis Utama NO. Barang Nilai Unit 1 Dinilai ...
  • GHNG-12/630  Disconnect Switch for C-GIS (new type)

    GHNG-12/630 Putus Ganti sambungan kanggo C-GIS (jinis anyar)

    ◆ Gunakake Ketentuan Ketinggian: ≤2000m; Tegangan gempa: ≤8 kelas; Suhu udara sekitar: -30 ℃ ~ + 40 ℃; Kelembapan relatif: rata-rata saben dina ≤95%, rata-rata saben wulan ≤90%; Ora cocog kanggo instalasi sing asring ana geter, uap banyu, gas, endapan korosif kimia, semprotan uyah, bledug lan kotoran, lan instalasi bebaya geni lan bledosan sing jelas mengaruhi kinerja mekanisme kasebut. ◆ Parameter Teknis Utama NO. Barang Nilai Unit 1 Dinilai ...
  • GHNF3-12/630 Load Break Switch for C-GIS (3 Working Positions) (new type)

    GHNF3-12 / 630 Load Break Switch kanggo C-GIS (3 Posisi Pakaryan) (jinis anyar)

    ◆ Gunakake Ketentuan Ketinggian: ≤2000m; Tegangan gempa: ≤8 kelas; Suhu udara sekitar: -30 ℃ ~ + 40 ℃; Kelembapan relatif: rata-rata saben dina ≤95%, rata-rata saben wulan ≤90%; Ora cocog kanggo instalasi sing asring ana geter, uap banyu, gas, endapan korosif kimia, semprotan uyah, bledug lan kotoran, lan instalasi bebaya geni lan bledosan sing jelas mengaruhi kinerja mekanisme kasebut. ◆ Parameter Teknis Utama NO. Barang Nilai Unit 1 Dinilai v ...
  • GHG-12/630 Disconnect Switch for C-GIS

    GHG-12/630 Putus Ganti sambungan kanggo C-GIS

    ◆ Gunakake Ketentuan Ketinggian: ≤2000m; Suhu udara sekitar: -45 ℃ ~ + 50 ℃; Kelembapan relatif: rata-rata saben dina ≤95%, rata-rata saben wulan ≤90%; Ora cocog kanggo instalasi sing asring ana geter, uap banyu, gas, endapan korosif kimia, semprotan uyah, bledug lan kotoran, lan instalasi bebaya geni lan bledosan sing jelas mengaruhi kinerja mekanisme kasebut. Tekanan gas SF6 sing dirating 0,04MPa, lan gas SF6 memenuhi persyaratan GB / T 12022-2014 "Ing ...
  • GHF3-12/630 Load Break Switch for C-GIS (3 Working Positions)

    GHF3-12 / 630 Load Break Switch kanggo C-GIS (3 Posisi Pakaryan)

    ◆ Gunakake Ketentuan Ketinggian: ≤2000m; Suhu udara sekitar: -45 ℃ ~ + 50 ℃; Kelembapan relatif: rata-rata saben dina ≤95%, rata-rata saben wulan ≤90%; Ora cocog kanggo instalasi sing asring ana geter, uap banyu, gas, endapan korosif kimia, semprotan uyah, bledug lan kotoran, lan instalasi bebaya geni lan bledosan sing jelas mengaruhi kinerja mekanisme kasebut. Tekanan gas SF6 sing dirating 0,04MPa, lan gas SF6 memenuhi persyaratan GB / T 12022-2014 "Ing ...
  • GHF2-12/630 Load Break Switch for C-GIS (2 Working Positions)

    GHF2-12 / 630 Load Break Switch kanggo C-GIS (2 Posisi Pakaryan)

    ◆ Gunakake Ketentuan Ketinggian: ≤2000m; Suhu udara sekitar: -45 ℃ ~ + 50 ℃; Kelembapan relatif: rata-rata saben dina ≤95%, rata-rata saben wulan ≤90%; Ora cocog kanggo instalasi sing asring ana geter, uap banyu, gas, endapan korosif kimia, semprotan uyah, bledug lan kotoran, lan instalasi bebaya geni lan bledosan sing jelas mengaruhi kinerja mekanisme kasebut. Tekanan gas SF6 sing dirating 0,04MPa, lan gas SF6 memenuhi persyaratan GB / T 12022-2014 "Ind ...
  • GH-12(V) Spring Operating Mechanism

    Mekanisme Operasi Musim GH-12 (V)

    Mekanisme operasi spring ring tipe kabinet jaringan terisolasi lengkap lan kompak minangka peralatan sing cocog karo switchgear AC-voltase AC 12kV sing wis ditutupi. Mekanisme pemutus sirkuit nggunakake titik tegangan mati sing wis mati kanggo ngontrol tumindak nutup pemutus sirkuit, lan operasi pambukaan digunakake. Kontrol panyimpenan energi spring kompresi. Produk kasebut duwe fungsi reclose, fungsi interlocking kanthi mekanisme isolasi, reliabilitas dhuwur, umur umure nganti 10.000 kali, gampang dipasang lan adaptasi sing kuwat, lan bisa ngganti mekanisme pemutus sirkuit inflator asli.