• sns01
  • sns03
  • sns02

Substasi Transformer

  • XGW-12 Box-type Switching Station(Ring Main Unit)

    Stasiun Switching tipe XGW-12 (Ring Main Unit)

    Ikhtisar Produk Stasiun switching ruangan 10KV, umume digunakake ing sistem catu daya lan distribusi kanthi tegangan 12kV lan frekuensi 50Hz dirating, duwe fungsi nyambungake, ngirim lan nyebarake energi listrik. Peralatan kasebut duwe kaunggulan kinerja sing apik, desain standar, penampilan sing apik, resistansi korosi, volume cilik, aman lan andal, struktur kompak, fleksibel lan trep. Bisa dioperasikake kanthi listrik utawa manual, lan bisa ...
  • YB-12/0.4 Outdoor Prefabricated Substation (European type)

    Substasi Prefabrikasi Luar YB-12 / 0.4 (jinis Eropa)

    Ringkesan YB □ -12 / 0.4 seri gardu prefabrikasi gabungke peralatan listrik voltase, trafo, lan peralatan listrik voltase dadi set lengkap piranti distribusi daya, sing digunakake ing bangunan perkotaan, bangunan perkotaan lan pedesaan, perumahan wilayah, zona pangembangan teknologi tinggi, pabrik cilik lan menengah, tambang lan lapangan minyak, lan papan konstruksi sementara digunakake kanggo nampa lan nyebarke energi listrik ing distribusi listrik ...