• sns01
  • sns03
  • sns02

Breaker Circuit Vacuum (VCB)

  • VSM-12 Series Permanent Magnetic Operating Mechanism

    Mekanisme Operasi Magnetik Permanen Seri VSM-12

    Mekanisme operasi magnetik permanen seri VSM-12 minangka telu-
    phase AC 50Hz, voltase dirating saka switchkear njero ruangan 12kV. Aku ngemot perusahaan
    kanthi riset lan pangembangan aktuator magnetik permanen kanggo
    perusahaan industri lan pertambangan, pembangkit listrik lan fasilitas gawang minangka
    tujuan kontrol lan proteksi listrik. Produk kasebut nduweni reliabilitas dhuwur lan
    karakteristik umur dawa, utamane cocog kanggo operasi sing asring, bola-bali
    kahanan bejat, kayata arus sirkuit cendhak ing papan kasebut.
  • ZN85-40.5 Series Indoor High Voltage Vacuum Circuit Breaker

    ZN85-40.5 Seri Breaker Vacuum Voltage Dhuwur Indoor

    Pemutus sirkuit vakum HV ZN85-40.5 ing AC yaiku 3-phase AC 50Hz 40.5kV peralatan switch njero ruangan. ♦ Cara instalasi: jinis sing bisa ditarik; ♦ Mekanisme operasi: mekanisme operasi spring; ♦ Tipe kutub: tiang sing dipasang, tiang sing dipasang; ♦ Aplikasi: switchgear KYN61-40.5. ♦ Colokan sekunder: 58 pin, 64 pin. Kondisi Lingkungan ♦ Suhu sekitar: -15r ~ + 40r ; ♦ Dhuwur: <1000m; ♦ Kelembapan relatif: rata-rata saben dina <95%, rata-rata saben wulan <90% ; ♦ Intensitas gempa: <8 level; ♦ Pla ...
  • VSG-24 Series Indoor High Voltage Vacuum Circuit Breaker

    VSG-24 Series Voluntage Voltage Circuit Breaker

    VSG-24 pemutus sirkuit vakum HV njero ruangan yaiku 3-phase AC 50Hz 24kV peralatan switch njero ruangan ♦ Mekanisme operasi: mekanisme operasi musim semi; ♦ Jinis kutub: tiang dipasang : tiang sing dipasang; ♦ jarak phase-to-phase: 275mm; Kondisi Lingkungan ♦ Suhu sekitar: -15 ° C 〜 + 40 ° C; ♦ Dhuwur: <1000m; ♦ Kelembapan relatif: rata-rata saben dina <95%, rata-rata saben wulan <90% ; ♦ Intensitas gempa: <8 level; ♦ Papan tanpa geni, bebaya bledosan, korosi serius, korosi kimia, kaya ...
  • VSG-12 Series Indoor High Voltage Vacuum Circuit Breaker

    VSG-12 Series Voluntage Voltage Circuit Breaker

    Pemutus sirkuit vakum VSG-12 ing njero ruangan yaiku peralatan saklar AC 50Hz 12kV 3-phase 3-phase. ♦ Cara instalasi: jinis sing bisa ditarik, jinis tetep; ♦ Mekanisme operasi: mekanisme operasi spring; ♦ Tipe kutub: tiang sing dipasang, tiang sing dipasang; ♦ Jarak phase-to-phase: 150mm, 210mm, 275mm; Kondisi Lingkungan ♦ Suhu sekitar: -15r ~ + 40r ; ♦ Dhuwur: <1000m; ♦ Kelembapan relatif: rata-rata saben dina <95%, rata-rata saben wulan <90% ; ♦ Intensitas gempa: <8 level; ♦ Papan tanpa geni, ...
  • VS1-24 Series Indoor High Voltage Vacuum Circuit Breaker

    VS1-24 Seri Tegangan Dhuwur Voltage Circuit Breaker

    VS1-24 pemutus sirkuit vakum HV njero ruangan AC 50Hz 24kV peralatan saklar njero ruangan ♦ Cara instalasi: jinis sing bisa ditarik, jinis tetep, jinis dipasang ing sisih; ♦ Mekanisme operasi: mekanisme operasi musim semi lan mekanisme operasi magnetik permanen; ♦ Tipe kutub: tiang sing dipasang, tiang sing dipasang; ♦ Aplikasi: sw.tchgear KYN28-24, XGN-24. ♦ Colokan sekunder: 58 pin, 64 pin. Standar Produk ♦ Switchgear Tegangan dhuwur lan Controlgear IEC62271-100 Bagian 100: Pemutus Sirkuit AC ♦ GB1984 Vol ...
  • VS1-12 Series Indoor High Voltage Vacuum Circuit Breaker

    Pemutus Sirkuit Vakum Voltage VS1-12 Seri Dhuwur

    Pemutus sirkuit vakum VS1-12 ing njero ruangan yaiku peralatan saklar AC 50Hz 12kV 3-phase 3-phase. ♦ Cara instalasi: jinis sing bisa ditarik, jinis tetep, jinis dipasang ing sisih; ♦ Mekanisme operasi: mekanisme rating ope spring, mekanisme operasi magnetik permanen; ♦ Tipe kutub: tiang sing dipasang, tiang sing dipasang; ♦ Aplikasi: switchgear KYN28-12, XGN-12. ♦ Colokan sekunder: 58 pin, 64 pin. Standar Produk ♦ Switchgear Tegangan dhuwur lan Controlgear IEC62271-100 Bagian 100: Pemutus Sirkuit AC ♦ GB1984 Vol ...
  • Zw32-40.5 Outdoor Hv Vacuum Circuit Breaker

    Zw32-40.5 Breaker Circuit Vacuum Hv Luar Ruangan

    ◆ Gunakake Kondisi 1.Suhu suhune: -30 ℃ ~ + 60 ℃; 2. Dhuwur: ≤3000m; 3. Kecepatan angin: ≤34m / s; 4. Kelas polusi: ≤IV. 5. Suhu penyimpanan: -40 ℃ ~ + 85 ℃. ◆ Parameter Teknis Utama NO. Nilai Satuan 1 voltase kV 40,5 2 1min frekuensi frekuensi tahan voltase kV 95 3 impuls kilat tahan voltase kV 185 4 frekuensi dirating Hz 50 5 arus arus 630,1250, 1600 6 sirkuit pintas peringkat arus kA 20, 25, 31.5 7 nggawe sirkuit cendhak saiki (puncak) kA 50, ...
  • ZW32-12 Series Outdoor High Voltage Vacuum Circuit Breaker (Recloser)

    ZW32-12 Series Breaking Voltage Voltage High Outdoor (Recloser)

    Pemutus sirkuit vakum ruangan ZW32-12 yaiku AC 50Hz 12kV peralatan saklar ruangan 3 phase ♦ Cara instalasi: tiang dipasang; ♦ Mekanisme operasi: mekanisme operasi musim semi lan mekanisme operasi magnetik permanen; ♦ Tipe kutub: Pole siji-sisih ndhuwur-ngisor, tiang sing dipasang; ♦ Aplikasi: gardu 12kV ruangan, pembangkit listrik. ♦ Manual jinis operasi, listrik, remot kontrol. Standar Produk ♦ IEC62271-100 Switchgear lan Controlgear Tegangan Dhuwur 100: Pemutus Sirkuit AC ♦ GB198 ...
  • ZW32-24 Series Outdoor High Voltage Vacuum Circuit Breaker (Recloser)

    ZW32-24 Series Breaking Voltage Voltage High Outdoor (Recloser)

    ZW32-24 pemutus sirkuit vakum ruangan ruangan AC 3-phase 24kV 24kV peralatan switch ruangan ♦ Cara instalasi: tiang dipasang; ♦ Mekanisme operasi: mekanisme operasi musim semi lan mekanisme operasi magnetik permanen; ♦ Jinis tiang: tiang terintegrasi; ♦ Aplikasi: gardu 24kV ruangan, pembangkit listrik. ♦ Jinis operasi, manual, listrik, remot kontrol. Standar Produk ♦ Switchgear Tegangan Tinggi lan Controlgear IEC62271-100 Bagéan 100: Pemutus Sirkuit AC-GB1984 Tegangan Tinggi AC Sirkuit ...
  • ZW7-40.5 Series Outdoor High Voltage Vacuum Circuit Breaker (Recloser)

    ZW7-40.5 Seri Pemutus Sirkuit Vakum Voltage Luar Ruangan (Recloser)

    Pemutus sirkuit vakum ruangan ZW7-40.5 yaiku AC 50Hz 40.5kV AC saklar ruangan ruangan. ♦ Cara instalasi: instalasi pondasi; ♦ Mekanisme operasi: mekanisme operasi spring lan mekanisme operasi elektromagnetik; ♦ Bahan tiang: karet silikon, keramik; ♦ Aplikasi: gardu ruangan 33kV, pembangkit listrik. ♦ Transformer saiki: instalasi internal, instalasi eksternal. Standar Produk ♦ IEC62271-100 Switchgear lan Controlgear Tegangan Dhuwur 100: AC Circuit-brea ...
  • ZW20-12 Series Outdoor High Voltage Vacuum Circuit Breaker

    Pecah Sirkuit Vakum Voltage Seri ZW20-12

    ZW20-12 pemutus sirkuit vakum ruangan ruangan AC 3-phase AC 50Hz 12kV peralatan saklar ruangan ♦ Cara instalasi: tiang dipasang; ♦ Jinis tiang: tiang terintegrasi; ♦ Aplikasi: gardu 12kV ruangan, pembangkit listrik. ♦ Jinis operasi: manual, listrik, remot kontrol. Kondisi Lingkungan ♦ Dhuwur: <2000m; ♦ Suhu udara: -40 ° C 〜 + 40 ° C; pangowahan suhu saben dina <25 ° C; ♦ Kacepetan angin <35m / s; ♦ Tingkat reged: IV; ♦ Papan instalasi: Ora ana geni, bebaya bledosan, korosi kimia ...
  • ZN12-12/40.5 Series Indoor High Voltage Vacuum Circuit Breaker

    ZN12-12 / 40.5 Seri Breaker Vacuum Voltage Indoor Series

    ZN12-12 / 40.5 pamblokiran sirkuit vakum HV njero ruangan yaiku AC 3Hz 12kV / 40.5KV AC saklar peralatan. ♦ Cara instalasi: jinis sing bisa ditarik, jinis tetep; ♦ Mekanisme operasi: mekanisme rating ope spring; ♦ Aplikasi: switchgear GBC-35, JYN1-35. Kondisi Lingkungan ♦ Suhu sekitar: -25 ^ ~ + 40 ^; ♦ Dhuwur: <1000m; ♦ Kelembapan relatif: rata-rata saben dina <95%, rata-rata saben wulan <90% ; ♦ Intensitas gempa: <8 level; ♦ Papan tanpa geni, bebaya bledosan, reged serius, ...