• sns01
  • sns03
  • sns02

Vacuum Interrupter (VI)

  • Embedded Pole For Indoor Circuit Breakers EP-12/630-25 EP-12/1250-25 EP-12/1250-31.5

    Tiang Embedded Kanggo Breakers Circuit Indoor EP-12 / 630-25 EP-12 / 1250-25 EP-12 / 1250-31.5

    Cathetan 1. Memenuhi utawa ngluwihi syarat ketahanan listrik kelas E2 kanggo tugas autoreclose saben IEC62271-100 lan GB1984-2003 2. Karakteristik sing kudu diwenehi panjaluk. 3. Nilai insulasi sing dinilai mbutuhake insulati ekstemal, kayata Sf6, minyak utawa bahan dielektrik padat lsp. Spesifikasi Teknis Terpilih Tegangan KV 12 Dinilai Saiki A 630/1250 Frekuensi Dinilai Hz 50 Frekuensi Menenga Frekuensi Daya Cepet (1min) KV 48 Impulse Kilat Dinilai Withstan ...
  • Vacuum interrupter for load break switch TF-12/630-20 (2F56)

    Gangguan vakum kanggo ngalih istirahat beban TF-12 / 630-20 (2F56)

    Cathetan 1. Memenuhi utawa ngluwihi syarat ketahanan listrik kelas E2 kanggo tugas otomatis saben IEC62271-100 lan GB1984-2003. 2. Ciri sing kudu diwenehi panjaluk. 3. Nilai insulasi sing dinilai mbutuhake insulati ekstemal, kayata Sf6, minyak utawa bahan dielektrik padat lsp. Spesifikasi Teknis Terpilih Tegangan KV 12 Dinilai Saiki Alat Ukur Frekuensi 630 Hz 50 Frekuensi Tahan Frekuensi Cepet (1min) KV 42 Impulse tahan Vo ...
  • Vacuum Interrupter For Load Break Switch TF-12/630-20 (2F55)

    Vacuum Interrupter Kanggo Load Break Switch TF-12 / 630-20 (2F55)

    Cathetan 1. Memenuhi utawa ngluwihi syarat ketahanan listrik kelas E2 kanggo tugas otomatis saben IEC62271-100 lan GB1984-2003. 2. Ciri sing kudu diwenehi panjaluk. 3. Nilai insulasi sing dinilai mbutuhake insulati ekstemal, kayata Sf6, minyak utawa bahan dielektrik padat lsp. Spesifikasi Teknis Terpilih Tegangan KV 12 Dinilai Saiki Alat Ukur Frekuensi 630 Hz 50 Frekuensi Tahan Frekuensi Cepet (1min) KV 42 Impulse tahan Vo ...
  • Vacuum Interrupter For Outdoor Circuit Breakers TD-40.5/1250-31.5 (4D86)

    Interrupter Vakum Kanggo Pemutus Sirkuit Luar TD-40.5 / 1250-31.5 (4D86)

    Cathetan 1. Memenuhi utawa ngluwihi syarat ketahanan listrik kelas E2 kanggo tugas otomatis saben IEC62271-100 lan GB1984-2003. 2. Ciri sing kudu diwenehi panjaluk. 3. Nilai insulasi sing dinilai mbutuhake insulati ekstemal, kayata Sf6, minyak utawa bahan dielektrik padat lsp. Spesifikasi Teknis Terpilih Tegangan KV 40.5 Dinilai Saiki A 1250 Rated Frekuensi Hz 50 Frekuensi Cepet-frekuensi Daya Tahan (1min) KV 95 Impulse tahan ...
  • Vacuum Interrupter For Outdoor Circuit Breakers TD-40.5/1250-31.5 TD-40.5/1600-31.5

    Interrupter Vakum Kanggo Pemutus Sirkuit Luar TD-40.5 / 1250-31.5 TD-40.5 / 1600-31.5

    Cathetan 1. Memenuhi utawa ngluwihi syarat ketahanan listrik kelas E2 kanggo tugas otomatis saben IEC62271-100 lan GB1984-2003. 2. Ciri sing kudu diwenehi panjaluk. 3. Nilai insulasi sing dinilai mbutuhake insulati ekstemal, kayata Sf6, minyak utawa bahan dielektrik padat lsp. Spesifikasi Teknis Main Tegangan KV 40.5 Dinilai Saiki A 1250/1600 Frekuensi Dinilai Hz 50 Frekuensi Menenga Frekuensi Daya Cepet (1min) KV 95 Impulse Petir Rated Withst ...
  • Vacuum Interrupter For Outdoor Circuit Breakers TD-24/630-20 (3D82)

    Interrupter Vakum Kanggo Pemutus Sirkuit Luar TD-24 / 630-20 (3D82)

    Cathetan 1. Memenuhi utawa ngluwihi syarat ketahanan listrik kelas E2 kanggo tugas otomatis saben IEC62271-100 lan GB1984-2003. 2. Ciri sing kudu diwenehi panjaluk. 3. Nilai insulasi sing dinilai mbutuhake insulati ekstemal, kayata Sf6, minyak utawa bahan dielektrik padat lsp. Spesifikasi Teknis Terpilih Tegangan KV 24 Dinilai Saiki A Frekuensi Dinilai 630 Hz 50 Frekuensi Menenga Frekuensi Cepet (1min) KV 65/79 Impulse Petir Dinilai Withstan ...
  • Vacuum Interrupter For Outdoor Circuit Breakers TD-12/1250-25 (2D89B)

    Interrupter Vakum Kanggo Pemutus Sirkuit Luar TD-12 / 1250-25 (2D89B)

    Cathetan 1. Memenuhi utawa ngluwihi syarat ketahanan listrik kelas E2 kanggo tugas otomatis saben IEC62271-100 lan GB1984-2003. 2. Ciri sing kudu diwenehi panjaluk. 3. Nilai insulasi sing dinilai mbutuhake insulati ekstemal, kayata Sf6, minyak utawa bahan dielektrik padat lsp. Spesifikasi Teknis Terpilih Tegangan KV 12 Dinilai Saiki A 1250 Rated Frekuensi Hz 50 Frekuensi Cepet-frekuensi Daya Tahan (1min) KV 48 Impulse tahan ...
  • Vacuum Interrupter For Outdoor Circuit Breakers TD-12/630-25 (2D89)

    Interrupter Vakum Kanggo Pemutus Sirkuit Luar TD-12 / 630-25 (2D89)

    Cathetan 1. Memenuhi utawa ngluwihi syarat ketahanan listrik kelas E2 kanggo tugas otomatis saben IEC62271-100 lan GB1984-2003. 2. Ciri sing kudu diwenehi panjaluk. 3. Nilai insulasi sing diregani mbutuhake insulati ekstemal, kayata Sf6, minyak utawa bahan dielektrik padat lsp. Spesifikasi Teknis Terpilih Tegangan KV 12 Dinilai Saiki A Frekuensi Dinilai 630 Hz 50 Frekuensi Menenga Frekuensi Daya Cepet (1min) KV 48 Impulse tahan V ...
  • Vacuum Interrupter For Outdoor Circuit Breakers TD-12/630-25 (2D88)

    Interrupter Vakum Kanggo Pemutus Sirkuit Luar TD-12 / 630-25 (2D88)

    Cathetan 1. Memenuhi utawa ngluwihi syarat ketahanan listrik kelas E2 kanggo tugas otomatis saben IEC62271-100 lan GB1984-2003. 2. Ciri sing kudu diwenehi panjaluk. 3. Nilai insulasi sing dinilai mbutuhake insulati ekstemal, kayata Sf6, minyak utawa bahan dielektrik padat lan liya-liyane Spesifikasi Teknis Dinilai Tegangan KV 12 Dinilai Saiki A Frekuensi Dinilai 630 Hz 50 Frekuensi Menenga Frekuensi Cepet (1min) KV 48 Impulse tahan Vo ...
  • Vacuum Interrupter For Outdoor Circuit Breakers TD-12/1250-25 (2D85E)

    Interrupter Vakum Kanggo Pemutus Sirkuit Luar TD-12 / 1250-25 (2D85E)

    Cathetan 1. Memenuhi utawa ngluwihi syarat ketahanan listrik kelas E2 kanggo tugas otomatis saben IEC62271-100 lan GB1984-2003. 2. Ciri sing kudu diwenehi panjaluk. 3. Nilai insulasi sing dinilai mbutuhake insulati ekstemal, kayata Sf6, minyak utawa bahan dielektrik padat lsp. Spesifikasi Teknis Terpopuler Tegangan KV 12 Dinilai Saiki 1250 Rated Frekuensi Hz 50 Frekuensi Menenga Frekuensi Daya Frekuensi (1min) KV 42/48 Impulse Petir Rated tahan ...
  • Vacuum Interrupter For Outdoor Circuit Breakers TD-12/1250-25 (2D85E)

    Interrupter Vakum Kanggo Pemutus Sirkuit Luar TD-12 / 1250-25 (2D85E)

    Cathetan 1. Memenuhi utawa ngluwihi syarat ketahanan listrik kelas E2 kanggo tugas otomatis saben IEC62271-100 lan GB1984-2003. 2. Ciri sing kudu diwenehi panjaluk. 3. Nilai insulasi sing dinilai mbutuhake insulati ekstemal, kayata Sf6, minyak utawa bahan dielektrik padat lsp. Spesifikasi Teknis Terpilih Tegangan KV 12 Dinilai Saiki A 1250 Rated Frekuensi Hz 50 Frekuensi Cepet-frekuensi Daya Tahan (1min) KV 48 Impulse tahan V ...
  • Vacuum Interrupter For Outdoor Circuit Breakers TD-12/630-25 (2D85)

    Interrupter Vakum Kanggo Pemutus Sirkuit Luar TD-12 / 630-25 (2D85)

    Cathetan 1. Memenuhi utawa ngluwihi syarat ketahanan listrik kelas E2 kanggo tugas otomatis saben IEC62271-100 lan GB1984-2003. 2. Ciri sing kudu diwenehi panjaluk. 3. Nilai insulasi sing dinilai mbutuhake insulati ekstemal, kayata Sf6, minyak utawa bahan dielektrik padat lsp. Spesifikasi Teknis Terpilih Tegangan KV 12 Dinilai Saiki A Frekuensi Dinilai 630 Hz 50 Frekuensi Menenga Frekuensi Daya Cepet (1min) KV 42/48 Impulse Petir Rated tahan ...