• sns01
  • sns03
  • sns02

Pemutus Sirkuit Vakum Voltage VS1-12 Seri Dhuwur

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Pemutus sirkuit vakum VS1-12 ing njero ruangan yaiku peralatan saklar AC 50Hz 12kV 3-phase 3-phase.

♦ Cara instalasi: jinis sing bisa ditarik, jinis tetep, jinis dipasang ing sisih;

♦ Mekanisme operasi: mekanisme rating ope spring, mekanisme operasi magnetik permanen;

♦ Tipe kutub: tiang sing dipasang, tiang sing dipasang;

♦ Aplikasi: switchgear KYN28-12, XGN-12.

♦ Colokan sekunder: 58 pin, 64 pin.

htrh (1)

htrh (2)

Standar Produk

♦ IEC62271-100 Saklar Tegangan Dhuwur lan Controlgear Bagéan 100: Pemutus Sirkuit AC

♦ Pemutus Sirkuit AC Voltage GB1984 Dhuwur

♦ GB / T11022 Spesifikasi Umum kanggo Standar Switchgear lan Controlgear Tegangan Tinggi

♦ Pemutus Sirkuit Vakum AC Tegangan Tinggi JB / T 3855

♦ DL / T402 Spesifikasi pemutus sirkuit AC tegangan Tinggi

Kahanan Lingkungan

♦ Suhu sekitar: -15 ° C ~ + 40 ° C;

♦ Dhuwur: <1000m;

♦ Kelembapan relatif: rata-rata saben dina <95%, rata-rata saben wulan <90%;

♦ Intensitas gempa: <8 level;

♦ Papan tanpa geni, bebaya bledosan, korosi serius, korosi kimia, uga geter kuat.

Parameter Teknis utama

Ora

Barang

Unit

Nilai

1 Tegangan sing dirating kV

12

2 Frekuensi listrik 1 min tahan voltase

42

3 Impuls kilat sing dirating tahan karo voltase

75

4 Frekuensi sing dirating Hz

50

5 Dirating saiki A

630, 1250, 1600, 2000, 2500,

3150, 4000

6 Dinilai arus sirkuit cendhak kA

20, 25, 31.5, 40

- Diitung wektu cekak tahan saiki

20, 25, 31.5, 40

fa Durasi sirkuit cendhak sing dirating s

4

9 Nilai pucuk sing diukur saiki

kA

50, 63, 80, 100

10 Dinilai arus pendek nggawe arus

50, 63, 80, 100

11 Frekuensi daya sirkuit sekunder tahan voltase (1min) V

2000

12 Dinilai arus kapasitor tunggal / back-to-back bank A

630/400 (800/400 kanggo 40kA lan

50kA)

 

Ora

Barang

Unit

Nilai

13

Dinilai kapasitor bank nalika nutup arus A

12.5

14

Wektu Opening (voltase dirating)

ms

20-50

15

Wektu nutup (voltase dirating)

ms

35-70

16

Urip mekanik

Kaping

10000

17

Nomer bejat saiki sing dirating

Kaping

10000

18

Nomer putus saiki sirkuit cendhak

Kaping

50 (30 kanggo 40kA; 20 kanggo 50kA)

19

Ngalih lan tetep kontak kumulatif diidini kekandelan mm

3

20 Nilai operasi voltase nutup V

AC / DC110 / 220

21 Tegangan operasi pambukaan sing dirating
22 Tegangan motor panyimpenan energi

W

70 (80 ror 40kA lan 50kA)

23 Daya peringkat motor panyimpenan energi
24 Wektu panyimpenan energi s

<10

25 Reresik ing antarane kontak mbukak mm

11 ± 1

26 Liwat lelungan mm

3,5 ± 0,5

27 Hubungi wektu bouncing nutup ms

<2 (<3 kanggo 40kA lan 50kA)

28 Telung fase pambukaan asinkronisme ms

<2

29 Kacepetan pambukaan rata-rata

m / s

0.9-1.2

30 Kacepetan rata-rata nutup

m / s

0,5-0,8

31 Resistensi sirkuit konduktif utama uQ

<60 (630A) <50 (1250A) <35 (1600-2000A) <25 (ing ndhuwur 2500A)

32 Tekanan kontak kontak N

2000 ± 200 (20kA)

2400 ± 200 (25kA)

3100 ± 200 (31.5kA)

4250 ± 250 (40kA)

6500 ± 500 (50kA)

33 Urutan operasi sing dirating

O-0.3s-CO-180s-CO

O-180s-CO-180s-CO (50kA)

Cathetan: nalika saiki 4000A utawa 5000A, kudu digawe adhem kanthi paksa.

Ukuran Gambar lan Instalasi Struktur Umum (unit: mm)

Tarik jinis

thr (1)

Jembar kabinet

Dinilai saiki (A)

Dinilai arus sirkuit cendhak (kA)

P H

A

B

C

D

E F

G

J

K

L

M

N

R

S

T

650 630

20 〜31.5

150 275 490 502 492

500

433 626

035

280 598 76 78 637 508 202 40
650 1250

20 〜31.5

150 275 490 502 492

500

433 626

049

280 598 76 78 637 508 202 40
800 630

20 〜31.5

210 275 638 652 640

650

433 626

035

280 598 76 78 637 508 277 40
800 1250

20-40

210 275 638 652 640

650

433 626

049

280 598 76 78 637 508 277 40
800 1600

31.5〜40

210 275 638 652 640

650

433 626 055 280 598 76 78 637 508 277 40
1000 630

20 〜31.5

275 275 838 852 838

850

433 626

035

280 598 76 78 637 508 377 40
1000 1250

20 〜40

275 275 838 852 838

850

433 626

049

280 598 76 78 637 508 377 40
1000 1600

31.5-40

275 275 838 852 838

850

433 626

055

280 598 76 78 637 508 377 40
1000 1600-200

31,5 〜40

275 310 838 852 838

850

361 680

079

295 586 77 88 698 536 377

0

1000 2500〜200

31,5 〜40

275 310 838 852 838

850

361 680

0109

295 586 77 88 698 536 377

0

Jinis tetep

s

Jembar kabinet

Ra »saiki (A)

P

H

A

C

E

G1
G2

J

K

L

650

630-1600

150

275

385

440

580

Aku

237

455

395

800

630-1600

210

275

520

588

580

II

237

455

410

1000

630 ~ 1600

275

275

720

770

580

II

237

455

410

1000

1600 ~ 5000

275

310

720

770

632

III

252

465

440

Jinis dipasang sisih

thr (3)


  • Sedurunge:
  • Sabanjure: