• sns01
  • sns03
  • sns02

VS1-24 Seri Tegangan Dhuwur Voltage Circuit Breaker

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

VS1-24 pemutus sirkuit vakum HV njero ruangan yaiku peralatan saklar AC 50Hz 24kV 3-phase

♦ Cara instalasi: jinis sing bisa ditarik, jinis tetep, jinis dipasang ing sisih;

♦ Mekanisme operasi: mekanisme operasi musim semi lan mekanisme operasi magnetik permanen;

♦ Tipe kutub: tiang sing dipasang, tiang sing dipasang;

♦ Aplikasi: sw.tchgear KYN28-24, XGN-24.

♦ Colokan sekunder: 58 pin, 64 pin.

dsv

Standar Produk

♦ IEC62271-100 Saklar Tegangan Dhuwur lan Controlgear Bagéan 100: Pemutus Sirkuit AC

♦ Pemutus Sirkuit AC Voltage GB1984 Dhuwur

♦ GB / T11022 Spesifikasi Umum kanggo Standar Switchgear lan Controlgear Tegangan Tinggi

♦ Pemutus Sirkuit Vakum AC Tegangan Tinggi JB / T 3855

♦ DL / T402 Spesifikasi pemutus sirkuit AC tegangan Tinggi

Kahanan Lingkungan

♦ Suhu sekitar: -15 ° C ~ + 40 ° C;

♦ Dhuwur: <1000m;

♦ Kelembapan relatif: rata-rata saben dina <95%, rata-rata saben wulan <90%;

♦ Intensitas gempa: <8 level;

♦ Papan tanpa geni, bebaya bledosan, korosi serius, korosi kimia, uga geter kuat.

Parameter Teknis utama

Ora

Barang

Unit

Nilai

1 Tegangan sing dirating

kV

24

2 Frekuensi listrik 1 min tahan voltase

65

3 Impuls kilat sing dirating tahan karo voltase

125

4 Frekuensi sing dirating Hz

50

5 Dirating saiki A

630, 1250, 1600, 2000, 2500,

3150

6 Dinilai arus sirkuit cendhak

kA

20, 25, 31.5

7 Arus pendek Ratea nggawe arus (puncak)

50, 63, 80

3 Diitung wektu cekak tahan saiki

20, 25, 31.5

9 Nilai pucuk sing diukur saiki

50, 63, 80

10

Durasi sirkuit cendhak sing dirating

S

4

11

Urutan operasi sing dirating

0-0.3s-C0-180s-C0

0-180s-C0-180s-C0 (50kA)

12

Dinilai mbukak kabel nutup saiki

A

31.5

13

Nomer putus saiki sirkuit cendhak

Kaping

50 (30 kanggo 40kA, 20 kanggo 50kA)

 

Ora

Barang

Unit

Nilai

14

Wektu bejat

ms

<80

15

Urip mekanik

Kaping

10000

16

Pemutus sirkuit sesuai karo klasifikasi umur listrik

Kelas E2

17

Pemutus sirkuit sesuai karo klasifikasi kemampuan mbukak lan nutup kapasitas saiki

Kelas C2

18

Ngidini kekandelan kumulatif nganggo kontak obah lan kontak tetep mm

3

19

Reresik ing antarane kontak mbukak mm

14 ± 1

20

Liwat lelungan mm

3,5 ± 1

21

Kacepetan rata-rata nutup m / s

0,7 ± 0,2

22

Kacepetan pambukaan rata-rata m / s

1,4 ± 0,2

23

Wektu nutup (voltase dirating) ms

35-70

24

Wektu Opening (voltase dirating) ms

20-50

25

Hubungi wektu bouncing nutup ms

<2

26

Telung fase pambukaan asinkronisme ms

<2

27

Saben tahap resistensi sirkuit konduktif uQ

<50 (630A) <45 (1250A) <35 (1600-2000A) <25 (2500-3150A)

28

Tahap nganti fase jarak tengah mm

210, 275

29

Tekanan kontak N

2400 ± 200 (20kA; 25kA)

3100 ± 200 (31.5kA)

30

Hubungi sawetara pambukaan rebound mm

<2.5

31

Tegangan operasi sing dirating V

AC / DC110 / 220

32

Dinilai saiki digunakake A

1.1 (AC / DC 220V)

3.3 (AC / DC 110V)

33

Tenaga motor panyimpenan energi W

70

34

Tegangan motor panyimpenan energi V

DC 220 / DC110

35

Wektu panyimpenan energi

ms

<10

Cathetan: nalika saiki 4000A utawa 5000A, kudu digawe adhem kanthi paksa.

Ukuran Gambar lan Instalasi Struktur Umum (unit: mm)

Tarik jinis

jty

Jarak phase-to-phase 275mm.

Jinis tetep

sdf

Jarak phase-to-phase 210mm.

df

Jarak phase-to-phase 275mm.

Jinis dipasang sisih

fgn

n

Jarak phase-to-phase 275mm.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure: