• sns01
  • sns03
  • sns02

VSG-12 Series Voluntage Voltage Circuit Breaker

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Pemutus sirkuit vakum VSG-12 ing njero ruangan yaiku peralatan saklar AC 50Hz 12kV 3-phase 3-phase.

♦ Cara instalasi: jinis sing bisa ditarik, jinis tetep;

♦ Mekanisme operasi: mekanisme operasi spring;

♦ Tipe kutub: tiang sing dipasang, tiang sing dipasang;

♦ Jarak phase-to-phase: 150mm, 210mm, 275mm;

Kahanan Lingkungan

♦ Suhu sekitar: -15r ~ + 40r;

♦ Dhuwur: <1000m;

♦ Kelembapan relatif: rata-rata saben dina <95%, rata-rata saben wulan <90%;

♦ Intensitas gempa: <8 level;

♦ Papan tanpa geni, bebaya bledosan, korosi serius, korosi kimia, uga geter kuat.

Parameter Teknis utama

Ora

Barang

Unit

Nilai

1 Tegangan sing dirating

kV

12

2 Frekuensi listrik 1 min tahan voltase

42

3 Impuls kilat sing dirating tahan karo voltase

75

4 Frekuensi sing dirating

Hz

50

5 Dirating saiki A

630, 1250, 1600, 2000, 2500,

3150

6 Dinilai arus sirkuit cendhak

kA

25, 31.5, 40

7 Diitung wektu cekak tahan saiki

25, 31.5, 40

8 Durasi sirkuit cendhak sing dirating s

4

9 Nilai pucuk sing diukur saiki

kA

63, 80, 100

10 Dinilai arus pendek nggawe arus

63, 80, 100

11 Frekuensi daya sirkuit sekunder tahan voltase (Imin) V

2000

12 Dinilai arus kapasitor tunggal / back-to-back bank A

630/400 (800/400 kanggo 40kA)

Wektu Opening (voltase dirating)

ms

20-50

14

Wektu nutup (voltase dirating)

ms

35-70

15

Urip mekanik

Kaping

10000

16

Urip listrik

Kelas E2

17

Ngalih lan tetep kontak kumulatif diidini kekandelan mm

3

18

Nilai operasi voltase nutup V

AC / DC110 / 220

19

Tegangan operasi pambukaan sing dirating

 

Ora

Barang

Unit

Nilai

20

Motor dirating daya

W

90

21

Ngisi daya wektu

s

<15

22

Reresik ing antarane kontak mbukak

mm

9 ± 1

23

Liwat lelungan

mm

3 ± 1

24 Hubungi wektu bouncing nutup

ms

<2

25

Telung fase pambukaan asinkronisme

ms

<2

26 Kacepetan pambukaan rata-rata

m / s

0.9-1./

27 Kacepetan rata-rata nutup

m / s

0,6 〜1.0

28

Resistensi sirkuit konduktif utama

uQ

<45 (630A) <35 (1250-2000A)

<25 (nduwur 2500A)

29 Tekanan kontak kontak N

3100-3700 (25-31.5kA)

4400-4800 (40kA)

30 Urutan operasi sing dirating

O-0.3s-CO-180s-CO

Cathetan: yen saiki 4000A, kudu digawe adhem kanthi paksa.

Ukuran Gambar lan Instalasi Struktur Umum (unit: mm)

Tarik jinis (tiang dipasang)

w1

jembaré kabinèt

dirating saiki (A)

rating sirkuit cendhak saiki (kA)

P H A

B

C

D

E

F

G

J

K

L

M

N

R

S

T

650

630

20'31.5

150 275 490 502 492 500 433 626 035 280 598 76 78 637 501 202 40
650 12j0

20-31.5

150 275 490 502 492 500 433 626 049 280 598 76 78 637 501 202 40

800

630

20-31.5

210 275 638 652 640 650 433 626 035 280 598 76 78 637 501 277 40
800 1250

20-40

210 275 638 652 640 650 433 626 049 280 598 76 78 637 501 277 40
800 1600

31.5-40

210 275 638 652 640 650 433 626 055 280 598 76 78 637 501 277 40
WOO 030

20-31.5

275 275 838 852 838 850 433 626 035 280 598 76 78 637 501 377 40
1000 1250

20-40

275 275 838 852 838 850 433 626 049 280 598 76 78 637 501 377 40
1000 1600

31.5-40

275 275 838 852 838 850 433 626 055 280 598 76 78 637 501 377 40
1000 1600-2000

31.5-40

310 310 838 852 838 850 361 680 079 295 586 77 88 698 529 377

0

1000 2500-4000

31.5-40

310 310 838 852 838 850 361 680

0109

295 586 77 88 698 529 377 0

♦ Tarik jinis (tiang sing dipasang)

w2

G

J

K

L

M

N

R

S

T

0) 35 280 598

76

78

637 501

202

40
①49 280 598

76

78

637 501

202

40
035 280 598

76

78

637 501

277

40
①49 280 598

76

78

637 501

277

40
(D79 295 586

77

88

698 509

377

0

0109 295 586

77

88

698 509

377

0

Jinis tetep (tiang dipasang)

w3

A

B

C

E

F

G1 G2

J

K

520

520

588

580

72

Aku

237

462

720

720

770

580

72

Aku

237

462

650

720

770

632

85

II

252

472

♦ Jinis sing tetep (tiang sing dipasang)

q1 q2


  • Sedurunge:
  • Sabanjure: