• sns01
  • sns03
  • sns02

VSG-24 Series Voluntage Voltage Circuit Breaker

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Pemutus sirkuit vakum voltase tipe njero ruangan VSG-24 seri ditrapake kanggo sistem tenaga AC 50 (60) Hz 24KV telung fase, sing bisa digunakake kanggo ngoper arus, arus kakehan lan arus kesalahan ing perusahaan industri lan pertambangan, pembangkit listrik, substasi trafo lan cocog kanggo acara operasi sing asring uga ditrapake kanggo proyek, kayata pembangkit listrik, sistem tenaga, petrifaksi, metalurgi, metro, sindrom, bangunan, lsp.

Kahanan Lingkungan

♦ Suhu sekitar: -10 °C- + 40 °C;

♦ Dhuwur: <1000m;

♦ Kelembapan relatif: rata-rata saben dina <95%, rata-rata saben wulan <90% ;

♦ Intensitas gempa: <8 level;

♦ Papan tanpa geni, bebaya bledosan, korosi serius, korosi kimia, uga geter kuat.

Parameter Teknis utama

Ora

Barang

Unit

Nilai

1 Tegangan sing dirating kV

24

2 Frekuensi listrik 1 min tahan voltase

65

3 Impuls kilat sing dirating tahan karo voltase

125

4 Frekuensi sing dirating Hz

50

5 Dirating saiki A

630, 1250

6 Dinilai arus sirkuit cendhak

kA

25, 31.5

7 Dinilai arus sirkuit cendhak (puncak)

63, 80

8 Diitung wektu cekak tahan saiki

25, 31.5

9 Nilai pucuk sing diukur saiki

63, 80

10 Durasi sirkuit cendhak sing dirating s

4

11 Urutan operasi sing dirating

O-0.3s-CO-180s-CO

12 Frekuensi daya sirkuit sekunder tahan voltase (1min)

V

2000

13 Dinilai sing e / back-to-back capacitor bank saiki mecah

kA

630/400

Wektu bejat ms

20 〜50

1? Mbukak wektu

35 〜70

16 Urip mekanik

kaping

10000

17

Urip listrik

Kelas E2

18

Ngidini kekandelan kumulatif nganggo kontak obah lan kontak tetep mm

3

19

Reresik ing antarane kontak mbukak mm

13 ± 1

20

Liwat lelungan mm

3 ± 1

 

Ora

Barang

Unit

Nilai

21

Kacepetan rata-rata nutup

m / s

0.6〜1.0

22

Kacepetan pambukaan rata-rata

m / s

0.9〜1.7

23

Tegangan motor panyimpenan energi V

DC 220 / DC110

24

Tenaga motor panyimpenan energi W

90

25

Hubungi wektu bouncing nutup

ms

<2

26

Telung fase pambukaan asinkronisme

ms

<2

27 Saben tahap resistensi sirkuit konduktif

uQ

<45 (630A); <35 (1250A)

28 Tekanan kontak N

3100 〜3 ″。

29 Ngisi daya wektu s

<15

Gambar lan Instalasi Struktur Umum (unit: mm)

mgh (1)

mgh (2)

A

B

C

210

550

901

230

600

941

275

650

1031


  • Sedurunge:
  • Sabanjure: