• sns01
  • sns03
  • sns02

VSG-24 Series Voluntage Voltage Circuit Breaker

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

VSG-24 pemutus sirkuit vakum HV njero ruangan yaiku 3-phase AC 50Hz 24kV peralatan switch njero ruangan

♦ Mekanisme operasi: mekanisme operasi spring;

♦ Jinis tiang: tiang dipasang cagak sing dipasang;

♦ jarak phase-to-phase: 275mm;

Kahanan Lingkungan

♦ Suhu sekitar: -15 °C ~+ 40 ° C;

♦ Dhuwur: <1000m;

♦ Kelembapan relatif: rata-rata saben dina <95%, rata-rata saben wulan <90%;

♦ Intensitas gempa: <8 level;

♦ Papan tanpa geni, bebaya bledosan, korosi serius, korosi kimia, uga geter kuat.

Parameter Teknis utama

Ora

Barang

Unit

Nilai

1 Tegangan sing dirating

kV

24

2 Frekuensi listrik 1 min tahan voltase

65

3 Impuls kilat sing dirating tahan karo voltase

125

4 Frekuensi sing dirating Hz

50/60

5 Dirating saiki /

630, 1250, 1600, 2000, 2500,3150

6 Dinilai arus sirkuit cendhak

kA

25, 31.5

7 Dinilai arus sirkuit cendhak (puncak)

63, 80

8 Diitung wektu cekak tahan saiki

25, 31.5

9 Nilai pucuk sing diukur saiki

63, 80

10 Durasi sirkuit cendhak sing dirating S

4

11 Urutan operasi sing dirating

O-0.3s-CO-180s-CO

12 Frekuensi daya sirkuit sekunder tahan voltase (1min) V

2000

13 Dinilai arus kapasitor tunggal / back-to-back bank

kA

630

14 Wektu bejat ms

20 〜50

1 ; Mbukak wektu

35-70

16 Urip mekanik

kaping

10000

17

Urip listrik

Kelas E2

18

Tenaga motor panyimpenan energi

W

90

19

Kontrol voltase sumber daya sirkuit V

AC / DC110 / 220

Ukuran Gambar lan Instalasi Struktur Umum (unit: mm)

Tarik jinis

jrt

Dinilai saiki (A)

630

1250

1600

Dinilai arus sirkuit cendhak (kA)

25, 31.5

25, 31.5

31.5

Ukuran kontak tetep (mm)

035

049

055

Jarak phase-to-phase (mm)

275


  • Sedurunge:
  • Sabanjure: