• sns01
  • sns03
  • sns02

ZN85-40.5 Seri Breaker Vacuum Voltage Dhuwur Indoor

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

ZN85-40.5 pamblokiran sirkuit vakum HV njero ruangan yaiku AC-AC 50Hz 40.5kV peralatan switch njero ruangan

♦ Cara instalasi: jinis sing bisa ditarik;

♦ Mekanisme operasi: mekanisme operasi spring;

♦ Tipe kutub: tiang sing dipasang, tiang sing dipasang;

♦ Aplikasi: switchgear KYN61-40.5.

♦ Colokan sekunder: 58 pin, 64 pin.

Kahanan Lingkungan

♦ Suhu sekitar: -15r ~ + 40r;

♦ Dhuwur: <1000m;

♦ Kelembapan relatif: rata-rata saben dina <95%, rata-rata saben wulan <90%;

♦ Intensitas gempa: <8 level;

♦ Papan tanpa geni, bebaya bledosan, korosi serius, korosi kimia, uga geter kuat.

Parameter Teknis utama

Ora

Barang

Unit

Nilai

1

Tegangan sing dirating

kV

40.5

2

Dirating saiki

A

1250 1600, 2000, 2500

3

Dinilai arus sirkuit cendhak

kA

25, 31.5

4

Arus dinamis (puncak)

63, 80

5

4s stabilitas termal saiki

25, 31.5

6

Dinilai arus sirkuit cendhak (puncak)

63, 80

7

Nomer putus saiki sirkuit cendhak

Kaping

20

8

Urutan operasi sing dirating

O-0.3s-CO-180s-CO

9

Frekuensi listrik 1 min tahan voltase

kV

95

10

Impuls kilat sing dirating tahan karo voltase

185

11

Urip mekanik

Kaping

10000

12

Dinilai arus kapasitor siji kapasitor saiki

A

630

13

Dinilai back-to-back capacitor bank saiki

400

14

Tegangan motor panyimpenan energi

V

AC / DC 220/110

15

Tenaga motor panyimpenan energi

W

<230

16

Wektu panyimpenan energi

s

<15

17

Ratea voltase nutup / koil pambuka

V

DC 220/110

18

Rated koil nutup / mbukak

A

1.05 (110V) 0.96 (220V)

19

Reresik ing antarane kontak mbukak mm

20 ± 2

20

Plancongan kontak

7,5 ± 1,5

21

Telung fase pambukaan asinkronisme

ms

<2

22

Hubungi wektu bouncing nutup

<3

23

Resistensi sirkuit utama (ora kalebu lengen kontak)

Q

<40

Ukuran Gambar lan Instalasi Struktur Umum (unit: mm)

♦ Tarik tiang sing dipasang

sd

♦ Tarik cagak sing ditempelake

wef


  • Sedurunge:
  • Sabanjure: