• sns01
  • sns03
  • sns02
  • df

Pengalaman 20 Tahun ing Bidang Industri Listrik

Ghorit Electrical Co., Ltd. didegaké ing taun 2000, khusus kanggo produksi, penjualan lan layanan produk listrik kanthi voltase dhuwur.

Ghorit dununge ing NO. 111 Jalan Xinguang, Zona Industri Xinguang, Kota Liushi, Provinsi Zhejiang, kanthi modal terdaftar 109,09 yuta CNY, jembaré luwih saka 9.800m2 lan area konstruksi luwih saka 16.000m2.

Tim Ghorit mesthi menehi solusi profesional miturut syarat pelanggan.