• sns01
  • sns03
  • sns02

Ngalih MV

  • FZW32-24 Series Outdoor High Voltage Isolating Vacuum Load Break Switch

    FZW32-24 Series Voltage High Voltage Isolating Vacuum Load Break Switch

    1. Outline FZW32-24 tipe voltase dhuwur outdoor isolasi vakum break break switch minangka jinis switch switch sing anyar yaiku integrasi pengalaman diwasa saklar beban eksis domestik lan desain teknologi canggih eksternal. Saklar break break iki kasusun saka disconnector, interupter vakum lan mekanisme operasi lan bagean liyane. Kanthi nggunakake prinsip interrupter vakum, kanthi kemampuan panahan sing kuat, kinerja sing bisa dipercaya, umur panjang, volume cilik, ora ana bebaya bledosan, ...
  • GW-12 Outdoor AC HV Disconnect Switch

    GW-12 Ganti AC AC Ganti Sambungan

    GW □ -12outdoor AC HV disconnect switch (disconnect switch for short hereunder) digunakake ing sistem tenaga listrik kanthi frekuensi 50Hz, voltase 12kV dirating, utamane kanggo nggawe utawa ngrusak sirkuit ing ngisor iki sing nyedhiyakake voltase ing peralatan sistem distribusi voltase dhuwur ing njaba. Saklar disconnect jinis anti-polusi kasebut kanthi efektif bisa ngatasi flash filth sajrone operasi supaya bisa memenuhi persyaratan pangguna ing wilayah sing reget banget.
  • GW9-24 Outdoor AC HV Disconnect Switch

    GW9-24 AC AC Ganti Putus

    GW9-24 (W) seri Ganti sambungan HV outdoor yaiku struktur tiang tunggal, sing digunakake kanggo mbukak utawa nutup sirkuit ing sangisore voltase nanging kondhisi tanpa beban ing sistem listrik ruangan 24kV. Wis ngubungake gambar pancing lan kunci dhewe, lan efek operasi nganggo insulasi pancing. Luwih-luwih maneh, jinis anti-polusi bisa kanthi efektif ngrampungake flash amarga polusi sajrone operasi disconnect switch supaya bisa memenuhi kebutuhan pangguna ing wilayah sing reget banget.
  • GW5-40.5 DISCONNECT SWITCH

    GW5-40.5 DISCONNECT SWITCH

    GW5-40.5 saklar sambungan voltase dhuwur ing njaba digunakake kanggo nggawe utawa ngilangi sirkuit voltase dhuwur ing voltase 40.5kV, sistem AC 50 / 60Hz AC. Bisa mbukak lan nutup kapasitansi cilik lan arus induktif.
  • GW4-40.5 DISCONNECT SWITCH

    GW4-40.5 SWUTCH DISCONNECT

    GG4 ngalih sambungan voltase serial dhuwur tundhuk karo syarat ing GB1985-2004 AC Tegangan Tinggi Saklar lan Saklar Earthing, IEC62271-102: 2002AC Ngalih Koneksi lan Saklar Earthing, lan IEC60694: 1996 Klausa Umum kanggo Switchgear voltase lan Piranti Kontrol.
  • GN30-12(D) Series  Indoor High Voltage Disconnect Switch

    GN30-12 (D) Saklar Dhuwur Voltage Dhuwur Dhuwur Seri

    Switch GN30-12 (D) yaiku peralatan listrik ing njero ruangan kanthi voltase 12kV, AC50 / 60Hz telung fase. Iki digunakake kanggo nggawe break lan transfer arus kanggo aparat listrik HV ing kahanan kanthi voltase lan tanpa beban. Saklar kasebut nggunakake kontak obah puteran sing gampang dipasang ing saklar. Iku
    nganggo tembok liwat instalasi uga
  • FZW32-40.5(RD) Series Outdoor High Voltage Vacuum Load Break Switch

    FZW32-40.5 (RD) Saklar Load Break Vacuum Voltage Luar Ruangan

    FZW32-40.5 AC dhuwur voltase disconnect switch vakum break break minangka produk anyar nganggo pengalaman produksi break break switch dewasa sing wis ana lan teknologi canggih ing jaban rangkah kanggo ngrancang lan manungsa. switch break break kasusun saka pisau pedhot, interupter vakum lan mekanisme operasi. busur pembuangan vakum, ana mupangat minangka kemampuan busur sing kuwat, kinerja sing dipercaya, umur dawa, volume cilik, ora ana bebaya bledosan lan ora ana polusi ...
  • GN19-12(C) Series  Indoor High Voltage Disconnect Switch

    GN19-12 (C) Saklar Dhuwur Voltage Indoor High Series

    GN19-12 (C) saklar pedhot HV njero ruangan ditrapake kanggo sistem tenaga tegangan 12kV, AC 50 / 60Hz. Iki dilengkapi mekanisme operasi manual CS6-1 lan digunakake kanggo mecah lan nggawe sirkuit tanpa beban. Ana jinis polusi tambahan, jinis ketinggian dhuwur lan jinis indhikasi daya.
  • PGS Series Outdoor High Voltage SF6 Load Break Switch

    Saklar Beban Tegangan Luar Ruangan Seri PGS SF6

    Saklar putus beban dipasang tiang PGS-630A digunakake kanggo ngilangi voltase sing dirating 12/24 / 40.5kV, 630A saiki, sistem distribusi tenaga 50 / 60Hz, arus panutupan lan arus beban sistem listrik, bisa misahake bagean kanthi otomatis distribusi daya sing ana kesalahan. Saklar kasebut dicocogake karo kontrol elektronik sing nganggo teknologi paling anyar. Saklar duwe mode manual, motor, operasi remot. Kontroler elektronik bakal dipasang ing njero ...
  • FZW32-12 Series Outdoor High Voltage Disconnecting Vacuum Load Break Switch

    FZW32-12 Series Voltage High Voltage Ngilangake Beban Beban Vacuum Break

    1. Outline FZW32-12 jinis voltase dhuwur njaba nyopot vakum break break switch minangka jinis switch switch sing anyar yaiku integrasi pengalaman diwasa switch beban sing ana domestik lan desain teknologi canggih eksternal. Saklar break break iki kasusun saka disconnector, interupter vakum lan mekanisme operasi lan bagean liyane. Kanthi nggunakake prinsip interrupter vakum, kanthi kemampuan panahan sing kuat, kinerja sing bisa dipercaya, umur panjang, volume cilik, ora ana bledosan bledosan ...
  • FZRN21-40.5 Indoor High Voltage Air Load Break Switch

    FZRN21-40.5 Saklar Beban Udara Dhuwur Voltage Indoor

    Kondisi lingkungan 1. Dhuwur: 1000m; 2. Suhu sekitar: -40 ~ + 40 ℃; 3. Kelembapan relatif: rata-rata saben dina 95%, rata-rata saben wulan 90%; 4. Intensitas gempa bumi: 8 derajat; 5. Kelas polusi: gelar II. Parameter teknis NO. Nilai Satuan Barang 1 Voltase kV 40.5 2 Nilai frekuensi Hz 50 3 Arus sekring maksimum A 63 4 1min frekuensi listrik tahan voltase kV 95/110 5 Impuls petir tahan voltase kV 185/215 6 Puncak dinilai tahan arus kA 50 7 .. .
  • FZN25-12 Series Indoor High Voltage Vacuum Load Break Switch

    Saklar FZN25-12 Voltage Load Break Vacuum High Indoor

    FZN25-12 HV vakum mbukak break vakum ngalih 3-phase AC 50Hz 12kV peralatan saklar njero ruangan .. ♦ Mekanisme operasi: mekanisme operasi spring, jinis manual lan jinis listrik sing kasedhiya; ♦ Jinis operasi: operasi tengen ing operasi kiwa; ♦ Arah operasi: operasi kiwa, operasi tengen; ♦ Aplikasi: switchgear 12kv njero ruangan. Kondisi Lingkungan ♦ Suhu sekitar: -25 ° C 〜 + 40 ° C; ♦ Dhuwur: <1000m (ing ndhuwur segara); ♦ Kelembapan relatif: rata-rata saben dina <95%, saben wulan ...