• sns01
  • sns03
  • sns02

Ganti sambungan

  • GW-12 Outdoor AC HV Disconnect Switch

    GW-12 Ganti AC AC Ganti Sambungan

    GW □ -12outdoor AC HV disconnect switch (disconnect switch for short hereunder) digunakake ing sistem tenaga listrik kanthi frekuensi 50Hz, voltase 12kV dirating, utamane kanggo nggawe utawa ngrusak sirkuit ing ngisor iki sing nyedhiyakake voltase ing peralatan sistem distribusi voltase dhuwur ing njaba. Saklar disconnect jinis anti-polusi kasebut kanthi efektif bisa ngatasi flash filth sajrone operasi supaya bisa memenuhi persyaratan pangguna ing wilayah sing reget banget.
  • GW9-24 Outdoor AC HV Disconnect Switch

    GW9-24 AC AC Ganti Putus

    GW9-24 (W) seri Ganti sambungan HV outdoor yaiku struktur tiang tunggal, sing digunakake kanggo mbukak utawa nutup sirkuit ing sangisore voltase nanging kondhisi tanpa beban ing sistem listrik ruangan 24kV. Wis ngubungake gambar pancing lan kunci dhewe, lan efek operasi nganggo insulasi pancing. Luwih-luwih maneh, jinis anti-polusi bisa kanthi efektif ngrampungake flash amarga polusi sajrone operasi disconnect switch supaya bisa memenuhi kebutuhan pangguna ing wilayah sing reget banget.
  • GW5-40.5 DISCONNECT SWITCH

    GW5-40.5 DISCONNECT SWITCH

    GW5-40.5 saklar sambungan voltase dhuwur ing njaba digunakake kanggo nggawe utawa ngilangi sirkuit voltase dhuwur ing voltase 40.5kV, sistem AC 50 / 60Hz AC. Bisa mbukak lan nutup kapasitansi cilik lan arus induktif.
  • GW4-40.5 DISCONNECT SWITCH

    GW4-40.5 SWUTCH DISCONNECT

    GG4 ngalih sambungan voltase serial dhuwur tundhuk karo syarat ing GB1985-2004 AC Tegangan Tinggi Saklar lan Saklar Earthing, IEC62271-102: 2002AC Ngalih Koneksi lan Saklar Earthing, lan IEC60694: 1996 Klausa Umum kanggo Switchgear voltase lan Piranti Kontrol.
  • GN30-12(D) Series  Indoor High Voltage Disconnect Switch

    GN30-12 (D) Saklar Dhuwur Voltage Dhuwur Dhuwur Seri

    Switch GN30-12 (D) yaiku peralatan listrik ing njero ruangan kanthi voltase 12kV, AC50 / 60Hz telung fase. Iki digunakake kanggo nggawe break lan transfer arus kanggo aparat listrik HV ing kahanan kanthi voltase lan tanpa beban. Saklar kasebut nggunakake kontak obah puteran sing gampang dipasang ing saklar. Iku
    nganggo tembok liwat instalasi uga
  • GN19-12(C) Series  Indoor High Voltage Disconnect Switch

    GN19-12 (C) Saklar Dhuwur Voltage Indoor High Series

    GN19-12 (C) saklar pedhot HV njero ruangan ditrapake kanggo sistem tenaga tegangan 12kV, AC 50 / 60Hz. Iki dilengkapi mekanisme operasi manual CS6-1 lan digunakake kanggo mecah lan nggawe sirkuit tanpa beban. Ana jinis polusi tambahan, jinis ketinggian dhuwur lan jinis indhikasi daya.