• sns01
  • sns03
  • sns02

Produk

  • FZW32-24 Series Outdoor High Voltage Isolating Vacuum Load Break Switch

    FZW32-24 Series Voltage High Voltage Isolating Vacuum Load Break Switch

    1. Outline FZW32-24 tipe voltase dhuwur outdoor isolasi vakum break break switch minangka jinis switch switch sing anyar yaiku integrasi pengalaman diwasa saklar beban eksis domestik lan desain teknologi canggih eksternal. Saklar break break iki kasusun saka disconnector, interupter vakum lan mekanisme operasi lan bagean liyane. Kanthi nggunakake prinsip interrupter vakum, kanthi kemampuan panahan sing kuat, kinerja sing bisa dipercaya, umur panjang, volume cilik, ora ana bebaya bledosan, ...
  • GHV-12G/630 Circuit Breaker for C-GIS (with Disconnecting, without Earthing)

    GHV-12G / 630 Circuit Breaker kanggo C-GIS (kanthi Pedhot, tanpa Earthing)

    ◆ Gunakake Ketentuan Ketinggian: ≤2000m; Suhu udara sekitar: -45 ℃ ~ + 50 ℃; Kelembapan relatif: rata-rata saben dina ≤95%, rata-rata saben wulan ≤90%; Ora cocog kanggo instalasi sing asring ana geter, uap banyu, gas, endapan korosif kimia, semprotan uyah, bledug lan kotoran, lan instalasi bebaya geni lan bledosan sing jelas mengaruhi kinerja mekanisme kasebut. Tekanan gas SF6 sing dirating 0,04MPa, lan gas SF6 memenuhi persyaratan GB / T 12022-2014 "Ing ...
  • GHV-12/630 Circuit Breaker for C-GIS  (without Disconnecting, without Earthing)

    GHV-12/630 Circuit Breaker kanggo C-GIS (tanpa Pedhot, tanpa Earthing)

    ◆ Gunakake Ketentuan Ketinggian: ≤2000m; Suhu udara sekitar: -45 ℃ ~ + 50 ℃; Kelembapan relatif: rata-rata saben dina ≤95%, rata-rata saben wulan ≤90%; Ora cocog kanggo instalasi sing asring ana geter, uap banyu, gas, endapan korosif kimia, semprotan uyah, bledug lan kotoran, lan instalasi bebaya geni lan bledosan sing jelas mengaruhi kinerja mekanisme kasebut. Tekanan gas SF6 sing dirating 0,04MPa, lan gas SF6 memenuhi persyaratan GB / T 12022-2014 "Ind ...
  • GHV2-12GD/630 Circuit Breaker for C-GIS (with Disconnecting, with Earthing)

    GHV2-12GD / 630 Circuit Breaker kanggo C-GIS (kanthi Pedhot, kanthi Earthing)

    ◆ Gunakake Ketentuan Ketinggian: ≤2000m; Suhu udara sekitar: -45 ℃ ~ + 50 ℃; Kelembapan relatif: rata-rata saben dina ≤95%, rata-rata saben wulan ≤90%; Ora cocog kanggo instalasi sing asring ana geter, uap banyu, gas, endapan korosif kimia, semprotan uyah, bledug lan kotoran, lan instalasi bebaya geni lan bledosan sing jelas mengaruhi kinerja mekanisme kasebut. Tekanan gas SF6 sing dirating 0,04MPa, lan gas SF6 memenuhi persyaratan GB / T 12022-2014 "Ing ...
  • GHV1-12GD/630 Circuit Breaker for C-GIS (with Disconnecting, with Earthing)

    GHV1-12GD / 630 Circuit Breaker kanggo C-GIS (kanthi Pedhot, kanthi Earthing)

    ◆ Gunakake Ketentuan Ketinggian: ≤2000m; Suhu udara sekitar: -45 ℃ ~ + 50 ℃; Kelembapan relatif: rata-rata saben dina ≤95%, rata-rata saben wulan ≤90%; Ora cocog kanggo instalasi sing asring ana geter, uap banyu, gas, endapan korosif kimia, semprotan uyah, bledug lan kotoran, lan instalasi bebaya geni lan bledosan sing jelas mengaruhi kinerja mekanisme kasebut. Tekanan gas SF6 sing dirating 0,04MPa, lan gas SF6 memenuhi persyaratan GB / T 12022-2014 "Ind ...
  • GHNV-12/1250 Circuit Breaker for C-GIS (new type)

    Breaker Circuit GHNV-12/1250 kanggo C-GIS (jinis anyar)

    ◆ Gunakake Ketentuan Ketinggian: ≤2000m; Tegangan gempa: ≤8 kelas; Suhu udara sekitar: -30 ℃ ~ + 40 ℃; Kelembapan relatif: rata-rata saben dina ≤95%, rata-rata saben wulan ≤90%; Ora cocog kanggo instalasi sing asring ana geter, uap banyu, gas, endapan korosif kimia, semprotan uyah, bledug lan kotoran, lan instalasi bebaya geni lan bledosan sing jelas mengaruhi kinerja mekanisme kasebut. ◆ Parameter Teknis Utama NO. Barang-barang Nilai Unit 1 Dinilai ...
  • GHNG-12/1250 Disconnect Switch for C-GIS (3 working positions)(new type)

    GHNG-12/1250 Putus Koneksi kanggo C-GIS (3 posisi kerja) (jinis anyar)

    ◆ Gunakake Ketentuan Ketinggian: ≤2000m; Tegangan gempa: ≤8 kelas; Suhu udara sekitar: -30 ℃ ~ + 40 ℃; Kelembapan relatif: rata-rata saben dina ≤95%, rata-rata saben wulan ≤90%; Ora cocog kanggo instalasi sing asring ana geter, uap banyu, gas, endapan korosif kimia, semprotan uyah, bledug lan kotoran, lan instalasi bebaya geni lan bledosan sing jelas mengaruhi kinerja mekanisme kasebut. ◆ Parameter Teknis Utama NO. Barang Nilai Unit 1 Dinilai ...
  • GHNG-12/630  Disconnect Switch for C-GIS (new type)

    GHNG-12/630 Putus Ganti sambungan kanggo C-GIS (jinis anyar)

    ◆ Gunakake Ketentuan Ketinggian: ≤2000m; Tegangan gempa: ≤8 kelas; Suhu udara sekitar: -30 ℃ ~ + 40 ℃; Kelembapan relatif: rata-rata saben dina ≤95%, rata-rata saben wulan ≤90%; Ora cocog kanggo instalasi sing asring ana geter, uap banyu, gas, endapan korosif kimia, semprotan uyah, bledug lan kotoran, lan instalasi bebaya geni lan bledosan sing jelas mengaruhi kinerja mekanisme kasebut. ◆ Parameter Teknis Utama NO. Barang Nilai Unit 1 Dinilai ...
  • GHNF3-12/630 Load Break Switch for C-GIS (3 Working Positions) (new type)

    GHNF3-12 / 630 Load Break Switch kanggo C-GIS (3 Posisi Pakaryan) (jinis anyar)

    ◆ Gunakake Ketentuan Ketinggian: ≤2000m; Tegangan gempa: ≤8 kelas; Suhu udara sekitar: -30 ℃ ~ + 40 ℃; Kelembapan relatif: rata-rata saben dina ≤95%, rata-rata saben wulan ≤90%; Ora cocog kanggo instalasi sing asring ana geter, uap banyu, gas, endapan korosif kimia, semprotan uyah, bledug lan kotoran, lan instalasi bebaya geni lan bledosan sing jelas mengaruhi kinerja mekanisme kasebut. ◆ Parameter Teknis Utama NO. Barang Nilai Unit 1 Dinilai v ...
  • GHG-12/630 Disconnect Switch for C-GIS

    GHG-12/630 Putus Ganti sambungan kanggo C-GIS

    ◆ Gunakake Ketentuan Ketinggian: ≤2000m; Suhu udara sekitar: -45 ℃ ~ + 50 ℃; Kelembapan relatif: rata-rata saben dina ≤95%, rata-rata saben wulan ≤90%; Ora cocog kanggo instalasi sing asring ana geter, uap banyu, gas, endapan korosif kimia, semprotan uyah, bledug lan kotoran, lan instalasi bebaya geni lan bledosan sing jelas mengaruhi kinerja mekanisme kasebut. Tekanan gas SF6 sing dirating 0,04MPa, lan gas SF6 memenuhi persyaratan GB / T 12022-2014 "Ing ...
  • GHF3-12/630 Load Break Switch for C-GIS (3 Working Positions)

    GHF3-12 / 630 Load Break Switch kanggo C-GIS (3 Posisi Pakaryan)

    ◆ Gunakake Ketentuan Ketinggian: ≤2000m; Suhu udara sekitar: -45 ℃ ~ + 50 ℃; Kelembapan relatif: rata-rata saben dina ≤95%, rata-rata saben wulan ≤90%; Ora cocog kanggo instalasi sing asring ana geter, uap banyu, gas, endapan korosif kimia, semprotan uyah, bledug lan kotoran, lan instalasi bebaya geni lan bledosan sing jelas mengaruhi kinerja mekanisme kasebut. Tekanan gas SF6 sing dirating 0,04MPa, lan gas SF6 memenuhi persyaratan GB / T 12022-2014 "Ing ...
  • GHF2-12/630 Load Break Switch for C-GIS (2 Working Positions)

    GHF2-12 / 630 Load Break Switch kanggo C-GIS (2 Posisi Pakaryan)

    ◆ Gunakake Ketentuan Ketinggian: ≤2000m; Suhu udara sekitar: -45 ℃ ~ + 50 ℃; Kelembapan relatif: rata-rata saben dina ≤95%, rata-rata saben wulan ≤90%; Ora cocog kanggo instalasi sing asring ana geter, uap banyu, gas, endapan korosif kimia, semprotan uyah, bledug lan kotoran, lan instalasi bebaya geni lan bledosan sing jelas mengaruhi kinerja mekanisme kasebut. Tekanan gas SF6 sing dirating 0,04MPa, lan gas SF6 memenuhi persyaratan GB / T 12022-2014 "Ind ...